Totul despre trandafiri. Sfaturi si idei!

0

Încercam sa spunem totul despre trandafiri. Sunt, pe bună dreptate, cele mai iubite flori. O grădină adevărată fără o trufă de trandafiri, nu există.

Deși la prima impresie îngrijirea trandafirlor poate părea complicată, in fapt este foarte simplă. Creșterea trandafirilor de gradină este o îndeletnicire ușoară. Rasplata consta în flori parfumate și frumoase. Principiul de bază esteȘ soare, apa cu moderație și aer!

Când plantăm trandafirii?

Plantarea trandafirilor se face toamna, aceasta fiind perioada ideală. Trandafirii pot fi plantați și primăvara, dar cea mai bună perioadă rămâne toamna. Afla totul despre plantarea trandafirilor și cateva secrete pentru prinderea acestora.

Tufele deja crescute trebuie îngrijite constant. În lecția totul despre trandafiri un capitol esențial este tăierea trandafirilor. Operațiunea se face primăvara, toamna și de fiecare dată când este necesar, vara, în perioada de vegetație a trandafirilor.

totul despre trandafiri, trandafiri rosii

Tăierea trandafirilor se face în funție de anotimp

Tăierea de toamnă are ca scop protejarea trandafirilor, tăierile de primăvară stimulează înflorirea, iar tăierile de vară, modelează tufele de trandafiri, au scopul de aerisi tufa, stimulează înflorirea și previn bolile.

Dacă vrei să știi totul despre trandafiri atunci află ce este esențial legat de tăierea trandafirilor toamna și pregătirea trandafirilor pentru iarnă, tăierea trandafirilor primăvara și despre ce înseamnă tăierea trandafirilor vara afl[ tot ceea ce contează despre tăierea trandafirilor urcători.

Pentru că încercăm să spunem totul despre trandafiri ia în calcul informațiile noastre despre trandafirii pitici, flori absolut minunate pe care îi poți crește în ghivece, în casă, sau afară, în grădină.

Un capitol special am dedicat trandafirilor de dulceață, o cale excelentă pentru a îmbina fumusețea trandafirilor cu delicatețea uneia dintre cele mai fine și mai aromate dulcețuri – dulceața de trandafiri.

Trandafirii nu sunt demni de admirația noastră doar veseli și proaspeți, ci și uscați. Procedura de uscare a trandafirilor poate transforma aceste minunate flori în prețioase elemente de decor pentru casă. Uscați corect, așa cum te învățăm noi în articolul despre uscarea trandafirilor și protejați de praf, pot rezista câțiva ani.

Pentru că vrem să știi totul despre trandafiri, am dedicat articole speciale trandafirilor englezești, avem cateva secrete pentru a avea spaliere pline de trandafiri și îți dăm cele mai bune sfaturi pentru a preveni și trata bolile trandafirilor.

Acum știi totul despre trandafiri!

Citeste si: Dulceață de trandafiri și trandafiri de dulceata. Rosa 
Mystica, trandafirul comestibil

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply