Ordinea in camerele celor mici

0

ordinea

Ordinea in camerele celor mici poate dura mai mult timp, dacă faci alegerile corecte în materie de mobilier. Haide să vedem împreună ce soluții la îndemână poți găsi pe piață și cât costă acestea.

Citeste si: Camera pentru copil – idei de la designer.

Primul lucru din cameră care îl va ajuta pe cel mic să fie mai ordonat, iar pe tine să muncești mai puțin la adunatul jucăriilor și hainelor de pe covor, îl reprezintă spațiile pentru depozitare. Asigură-te că în camera copilului ai destule sub formă de rafturi, cutii sau comode.

ordinea1În cazul în care alegi varianta rafturilor suspendate, ai grjă să le fixezi bine în perete și, în plus, alege o înălțime la care să ajungă în primul rând copilul.

Citeste si: Dormitor de printesa pentru fetita ta.

Ordinea in camerele celor mici. Nu umple camera cu obiecte mari de mobilier, asigură-i copilului tău strictul necesar, proporțional cu mărimea camerei și vei vedea că așa îi va fi mult mai ușor să păstreze ordinea. De obicei, dezordinea se creează în jurul patului sau o biroului, așa că cel mai bine este să poziționezi spațiile pentru depozitare în apropierea acestora.

Dacă optezi pentru un rastel, ai grijă ca acesta să fie stabil, iar rafturile lui să fie cât mai adânci. Grupează-i încă de la început lucrurile pe categorii: jucării, haine și rechizite (dacă este cazul) pentru că așa îi va fi și lui mai ușor să se organizeze. În general, poți să și improvizezi, dacă nu vrei să investești, folosind cutii încăpătoare de carton.

Citeste si: Camera copilului, clasic si amuzant.

ordinea3Ordinea in camerele celor mici. Și culorile sunt elemente importante care pot contribui la ordinea camerei. Ca și sfat general, îți vom spune ca, în primul rând să nu umpli pereții cu mai mult de două-trei culori. Poți să mergi la sigur cu albul – care va crea senzația de spațiu și curățenie sau poți colora un perete în nuanța preferată a celui mic pentru un plus de dinamism.

Articol aparut in revista Casa si gradina.
Foto: IKEA, Mobexpert, FermLiving.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply