Dormitor de printesa pentru fetita ta

0

Nu există nicio fetiţă care să nu se fi visat prinţesă măcar o dată. Şi deşi majoritatea părinţilor nu trăieşte în castele, iar posibilitatea de a întâlni la locul de joacă un prinţ este destul de mică, o fetiţă poate avea totuşi parte de un dormitor de prinţesă.

dormitor de printesa

Ai de urmat câţiva paşi simpli pentru a amenaja un dormitor de prinţesă pentru fetiţa ta.

Culoare regală.

În loc să alegi clasicul roz pastel, mai bine încerci ceva mai elegant, cum ar fi albastru-regal sau gri-maroniu. Foloseşte albastru pal ca şi paletă coloristică, iar rozul sau lavanda să fie doar accente. Pentru aspectul dorit alege culorile tradiţionale ale stilului Rococo, alb şi gri, lămîe sau albastru pal.

Adaugă strălucire.

Odată ce ai stabilit paleta de culori, adaugă stil şi accente regale folosind câteva atingeri de auriu sau argintiu. Multe elemente strălucitoare ale stilului Rococo te vor duce cu gândul la un castel şi vor da aer princial camerei. Şi nu uita esenţialul – camera de prinţesă are mobilier alb.

Cristale şi voal.

Pentru un dormitor potrivit unei prinţese, ai nevoie de câteva idei cheie, cum ar fi oglinda şi patul. Caută o oglindă decorativă, cu ornamente sau cu o ramă deosebită. Combin-o cu o măsuţă pentru machiaj pentru efectul dorit. Chiar dacă fetiţa ta este prea mică pentru a se machia, va folosi măsuţa pentru micile ei bijuterii şi bentiţe. Ar fi de preferat să alegi un pat stil baldachin, dar este posibil să coste destul de mult. Completează camera cu lămpi cu ciucuri de cristal, iar de candelabru poţi atârna bucăţi de diferite dimensiuni de voal.

Magie şi autenticitate.

Pentru a finaliza aspectul adaugă un paravan pentru a crea o zonă pentru schimbat. Atârnă o rochiţă mai veche şi accesorizează camera cu perne de mătase sau catifea. Aceste detalii mici vor face camera să arate ca a unei adevărate prinţese.

Magia unei camera pentru prinţese stă în culoare, stil şi accesorii.
Lasă-te purtată de imaginaţie şi păşeşte în lumea basmelor împreună cu fetiţa ta.

 

Sursa: www.getdecorating.com

Sursa foto: Arsel – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply