Cum amenajezi o cameră de copil?

0

Veselie, design atractiv și provocarea la aventuri. Cam acestea ar trebui să fie atributele într-o cameră de copil. Cum le poți avea pe toate acestea la un loc? Mobilând și accesorizând spațiul cu piese ce stârnesc curiozitatea și invită la noi și noi descoperiri.

cameră de copil hulsta studio

Mobilierul din această cameră de copil face parte din colecția now! minimo, a brandului now! by hülsta și este realizat din materiale eco-friendly. Prețul compoziției este de 8.027 lei.

Dacă alegi mobilier cu o anumită tematică, recomandarea noastră este să mizezi pe piese din aceeași colecție, pentru a crea un decor cât mai unitar. Gândește în perspectivă și optează pentru obiecte transformabile, care „cresc“ odată cu copilul. De exemplu, un pătuț ce poate fi adaptat pentru a fi folosit și la o vârstă mai mare sau o masă de înfășat care se transformă în comodă. Fii practic și alege piese cu spații de depozitare suficiente, deoarece acestea parcă nu sunt niciodată îndeajuns în camera unui copil. Un alt aspect important într-o cameră de copil: ai grijă să alegi mobilier realizat din materiale eco, finisat cu vopsele nontoxice, pe bază de apă. De asemenea, este esențial să alegi piese cu colțuri rotunjite, pentru a preveni accidentările. Reve­nind la design, pe lângă tematica specială a mobilierului, care invită la distracție și aventură, poți suplimenta sursele de amuzament cu un stâlp pentru cățărări, de exemplu, sau cu un cuier inedit, lucrat la comandă. Acesta poate fi continuat până în tavan, asemenea unui copac, ca în imaginea alăturată. La capitolul finisaje într-o cameră de copil, plachează pardoseala cu parchet din lemn sau dușumea, pentru ca spațiul să se bucure de cât mai multă căldură.

cameră de copil  bebe

Alege un pătuț cu trei-patru bare detașabile, astfel încât bebelușul să se poată da jos singur atunci când va mai crește puțin. Nu uita ca în imediata vecinătate să pui un covor moale, plăcut la atingere.

 

Foto: now! by hülsta

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply