Lavanda, o culoare perfecta pentru camera bebelusului

0

camera bebelusuluiNu este nimic mai emoţionat decât aşteptarea venirii pe lume a unui copil. Dar această aşteptare este însoţită mereu de planificări şi organizări. Iar pentru momentul mult aşteptat, totul trebuie să fie pregătit, inclusiv camera bebeluşului.

Îţi recomandăm lavanda, o culoare perfectă pentru camera bebeluşului.

Idiferent dacă vei avea fetiţă sau băieţel, scapă de şabloanele standard de roz şi bleu pentru camera bebeluşului. Alege în schimb culoarea lavandei, este potrivită şi pentru fete şi pentru băieţi, însă alege cu atenţie intensitatea culorii.

O nuanaţă caldă dar puternică de lavandă este perfectă pentru a fi combinată cu alte culori. Pentru a acentua anumite obiecte din cameră alege bej sau verde-mentă.

Atunci când optezi pentru mobilier de culoare albă, încearcă să dai pereţilor o nuanţă bogată de lavandă, astfel vei crea o atmosfera relaxantă şi deloc încărcată.

Poţi alege pentru pereţi o nuanţă de gri. Acesta merge perfect cu lavanda. Foloseşte lavandă ca şi pată de culoare pentru a umple spaţiul. O lustră, tablouri, păturica sau covorul în culoarea lavandei vor crea o atmosferă liniştitoare în camera bebeluşului. Poţi oricând adăuga şi alte culori pastel, roz, bleu sau nuanţe acvatice.

Pentru o camera de fetiţă, dacă vrei să alegi rozul, nu uita că îl poţi combina cu nuanţe calde de lavandă şi ivoriu. Pentru un efect de cameră de prinţesă poţi adăuga accesorii ce conţin auriu sau argintiu.

Pentru o cameră de băieţel mergi pe teme marine, câteva perne bleu, sau desene pe pereţi cu corăbii. Nici verdele nu este scos din discuţie, dar alege cu atenţie cât de puternică să fie nuanţa pentru a nu fi obositor.

Lavanda este o culoare perfectă pentru camera bebeluşului. Alegând orice nuanţă poţi scăpa în viitor de redecorarea camerei, odată ce copilul creşte. Poţi schimba în timp mobilierul, sau poţi adăuga accesorii în culori puternice, reprezentative pentru personalitatea copilului tău şi poţi decora pereţii cu desene sau tablouri cu diferite teme.

Dacă şi tu crezi că lavanda este o culoare perfectă pentru camera bebeluşului, lasă-ne un comentariu şi spune-ne ce alte culori ai folosi alături de lavandă pentru a accesoriza camera.

 

Sursa foto:  poligonchik – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply