Sufragerii colorate. Cele mai bune combinatii

0

Sufragerii colorate (2)Unul din secretele fericirii este culoarea. Asa ca daca vrei sa fii fericit incearca una din ideile noastre de sufragerii colorate. O camera de zi plina de culoare este o camera tonica si energizanta, o camera in care te simti bine si te poti relaxa activ.

A realiza concret oricare din aceste sufragerii colorate este mult mai simplu decat pare pentru ca ai la dispozitie mai multe cai: colorarea peretilor, petele de culoare frapante sau un decor pastelat in culori care se combina si se completeaza intre ele.

Sufragerii colorate (9)Citeste si: Podele vopsite. Schimba decorul casei

Schimbarea culorii peretilor in camera de zi este cea mai simpla cale pentru a ajunge la una din variantele de sufragerii colorate. Nu costa mult sa zugravesti un perete!

O alternativa simpla si rapida este tapetul colorat. In ceea ce priveste combinatiile cele mai bune pentru sufragerii colorate acestea depind de gustul si personalitatea proprietarilor.

Citeste si: Culoarea anului 2014, albastru pastelat

♦ Verdele este plin de viata, intensifica atmosfera si creaza senzatia de spatiu
♦ Rosu, crem, bej se combina bine in sufragerii colorate si pastreaza in acelasi timp aerul clasic. Sunt culori confortabile si placute care se pot adapta bine cu restul decorului din casa.
♦ Maro, portocaliu sau rosu sunt o solutie soc pentru sufragerii colorate. Combinatia este una care face din camera de zi una plina de caldura.
Sufragerii colorate (4)♦ Violetul luminos da greutate unei sufragerii colorate si imprastie culoare in tot spatiul, desi accentele de culoare sunt minime, deschid camera si sugereaza un spatiu de coeziune.
♦ Peretii portocalii sunt o solutie care poate parea exagerata ca idee de sufragerii colorate daca incalzesc casa, dau luminozitate si  permit pastrarea camerei in limite foarte simple.

Sufragerii colorate (5)Citeste si: Culoarea anului 2014, Radiant Orchid

Trebuie sa tii seama atunci cand este vorba despre sufragerii colorate si de textura materialelor pe care le folosesti. Culoarea poate sa fie amplificata sau atenuata in functie de tipul tesaturii. Lana si bumbacul au culori mate in timp ce materialele matasoase au culori in nuante mai intense.

Uneori combinatia de materiale poate amplifica senzatia de culoare in amenajarile interioare.

Citeste si: Cum dai culoare casei. Trucuri, sfaturi si cateva idei

Ceea ce trebuie sa stii este ca cele mai bune combinatiipentru sufragerii colorate sunt cele care iti pla si cele care te definesc pe tine, cel mai bine.

Sursa: adorable-home.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply