Culoarea anului 2014, albastru pastelat

0

culoarea anului 2014 (1)Culoarea anului 2014 este albastrul pastelat. In 2013 culoarea anului a fost verdele smarald, iar 2012 a fost dominat de tangerine tango. Culoarea anului 2014 a fost anuntata de Benjamin Moore.

Albastru pastelat numit “Breath of Fresh Air” este cu adevarat o infuzie de aer proaspat. Culoarea cerului albastru, culoarea aerului, albastru pastelat in tonuri foarte deschise este cea care o sa faca legea in materie de culoare in anul 2014.

Citeste si: Culoarea anului 2013 este verde smarald

Breath of Fresh Air vine impreuna cu mai multe nuante care pleaca de la gri si albastru, pana la lavanda si roz.

culoarea anului 2014 (5)Potrivit lui Benjamin Moore pastelurile sunt culorile filtrate care ridica spiritul fara sa strige si sa loveasca retina, iar pastelurile sunt culorile care fac orice camera fericita.

Pastelurile sunt culori neutre si acestea vor fi cele ce vor face regulile decoratiunilor dupa ce albastrul pastelat a fost ales culoarea anului 2014.

Citeste si: Plante cu flori albastre culoarea anului 2014 (2)

Culoarea anului 2014, albastru pastelat este o culoare usoara, proaspata si senina. In egala masura culoarea anului 2014 este considerata ca fiind moale (prea moale, spun unii), subtila si discreta cu darul de a scoate in evidenta ceea ce este in jurul lui. Este o culoare linistita calda si rece in egala masura, dar mai ales proaspata. De unde si numele: o gura de aer proaspat.

culoarea anului 2014 (1)Citeste si: Culoarea fericirii si casa albastra

Un avantaj al acestei nuante de albastru pastelat, ales culoarea anunului 2014, este ca se poate modifica dupa cantitatea de lumina din camera, dar si faptul ca este o culoare care este pusa in valoare de lumina naturala.

Citeste si: Portocaliu si albastru, scheme de culori si idei

Respira! Doar respira! Uita de telefonul mobil, uita de calculator, de televizor. Inspira-te din lucrurile simple, din confortul simplitatii. Fa un salt si reinventeaza ceea ce stii. Ia-ti un moment de pauza si inspira o gura de aer proaspat“, spune Benjamin Moore.

Sursa: enjaminmoore.com / homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply