Culoarea fericirii si casa albastra

0

Culoarea fericirii este albastru. Aceasta este concluzia la care ajungi dupa ce realizezi ce efecte are asupra ta o casa albastra.

culoarea albastra

Intre culoarea fericirii si casa albastra este o legatura indisolubila. Avem argumente pentru sustienrea acestei afirmatii.

Albastru este culoarea apelor adanci si a cerului senin. Beneficiul este ca albastru este o culoare relaxanta si care iti induce un sentiment de calm si liniste.

Citeste si: Schimba culorile din dormitor

Conform codului culorilor, albastru simbolizeaza unitate, armonie, incredere, siguranta si ordine. Toate elemente care fac dintr-o casa, acasa! Albastru scade tensiunea arteriala si, de asemenea, reduce senzatia de foame.

Culoarea fericirii este o culoare strategica folosita atunci cand vrei sa subiliniezi un anumit decor. Este adesea folosita in bai ca urmare a analogiei cu apa si este frecvent utilizata in dormitoare.

In functie de modul in care este integrata in decorul general albastrul poate sa fie culoarea predominanta sau sa fie cea care da accentele de culoare.

Poti zugravii peretii in albastru, pal sau intens, dar culoarea fericirii poate sa fie culoarea perdelelor, a corpurilor de iluminat, a lucrarilor de arta.

culoarea fericirii

O podea albastra in bucatarie iti poate permite un decor neutru si combinatii de ocru cu gri.

Nuante albastre pastelate se potrivesc bine in lumina intensa, asa ca se vor aseza foarte bine in camerele foarte luminoase si vor da un aer placut incaperii.

Citeste si: Cum aduci vara in casa ta, in functie de zodie

Daca in baie merg tonuri tari, pentru dormitor ideale sunt variantele dulci, pastelate si combinatii simple.

Nu uita ca o combinatie de mare efect este portocaliu si albastru, dupa cum asocierea intre culoarea fericirii si alb este binevenita pentru bucatarie, efectul fiind acela de curat si simplu, ordine si confort. In plus combinatia alb si albastru este clasica si este o buna optiune pentru un decor clasic, indiferent despre ce camera este vorba.

Culoare fericirii in casa, adica albastru are darul de a avea o multitudine de nuante diferite. Fiecare in parte aduce un alt efect, de la calmant si relaxant, pana la vibrante si energizant.

sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply