Cum dai culoare casei. Trucuri, sfaturi si cateva idei

0

O casa colorata este o casa frumoasa, desi uneori e destul de dificil sa dai culoare casei.

Pentru a face demersul mai usor avem cateva solutii bune care te vor ajuta sa dai culoare casei. Culorile luminoase sunt prima solutie dar, uneori, prea multa lumina poate fi coplesitoare, mai ales intr-un sptiu mic.

Din fericire exista modalitat mai subtile prin care poti sa dai culoare casei.

Citeste si: O pata de culoare

Interior colorat al rafturilor si dulapurilor. Toata lumea are dulapuri in casa. Incearca sa colorezi interiorul rafturilor si acolo unde este posibil schimba usile opace ale dulapurilor cu variante din sticla sau, si mai simplu, renunta, acolo unde se poate, la usile dulapurilor.

Rafturile colorate sunt excelente spatii de depozitare. Poti colora usile interioare ale dulapurilor, astfel incat sa le vezi doar cand acestea sunt deschise.

Seratrele sunt locul ideal care poate sa te ajuta sa dai culoare casei. Nu glumesc. Le poti vopsi in interior sau le poti colora lateralele. Este un efect subtil, surprinzator si foarte usor de obtinut.

Citeste si: Lampi si lampadare, pete de culoare in casa

Despre picioare colorate am mai vorbit. Extindem subiectul si adaugam si picioarele patului, pe cele ale dulapurilor si, evident, ale scaunelor. Toate aceste trucuri simple care dau culoare in casa si le poti aplica singur si simplu. O alternativa mereu buna pentru vopsea o reprezinta autocolantele. Sfatul nostru este sa tai autolantele in bucatele mici si sa le lipesti pe scaune sau lateralele sertarelor, ca si cum ai face un mozaic.

Citeste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei

Acestea au fost doar cateva idei care pot da culoare in casa.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply