O pata de culoare

0

O pata de culoare acolo unde trebuie este cea mai buna solutie pentru a improspata, schimba si da alta valoare locului. Plasata la locul potrivit o pata de culoare modifica un ansamblu intreg, te poate mobiliza si iti poate imbunatatii starea de spritit. Partea ce mai frumoasa din poveste este ca pentru o pata de culoare nu ai nevoie de o investitie majora, ci de imaginatie, inspirate si, poate, cateva sugestii. Aici vine rolul si rostul nostru si, in consecinta iti dam sugestiile de care ai nevoie ca sa transformi cu succes folosind doar o pata de culoare si nimic altceva.

o pata de culoare Usa colorata

Ideea usii vopsite intr-o nuanta electrica poate parea o indrazneala, dar efectul este desavarsit. Spatiul se deschide, se improspateaza, capata alta adancime. Ideea este foarte practica pentru locurile neutre din punct de vedere al culorilor. In plus, cantul usii vopsit in portocaliu este, recunoastem, genial. Este o solutie foarte buna chiar si pentru usile vopsite in culori clasice. Oricum alege mereu o culoare in contranst, pentru ca efectul sa fie cel scontat.

Perdele diferite pata de culoare

Perdele diferite intr-un decor monocrom. Si nu doar diferite, dar foarte colorate. O solutie inspirata, dar mai ales practica pentru ca este infinit mai usor sa schimbi o perdea decat sa zugravesti o camera. Realizarea este excelenta numai daca folosesti materiale foarte subtiri, iar spatiul este aerat si luminos, pentru ca in caz contrat de la o pata de culoare ajungem la un decor mult prea incarcat. Si evident cele doua perdele diferite trebuie sa fie asortate, iar una dintre ele monocolora.

Citeste si: Cum combini materiale diferite

Patura in contrast

1002266_10151657970279483_158507548_n

Eficienta pe care poate sa o dovedeasca o pata de culoare este pe deplin demonstrata aici. Imagineaza-ti ca stai cu chirie si ca nu poti face mari transformari. Peretii sunt zugraviti in culori sumbre si esti condamnat la tristete.

390005_10151612795624483_1947647249_n

Pur si simplu o patura viu colorata poate sa imbogateasca si sa readuca la viata locul. Alege mereu ceva in contrast puternic, pentru efect si pastreaza monotonia coloristica generala a locului. Solutia este foarte buna inclusiv in cazul camerelor cu tapet sau a celor care au modele pe pereti.

Citeste si: 10 moduri in care accesoriile iti schimba locuinta

Griuri colorate

Pata de culoare este o extensie a principiului griurilor colorate. Ideea este ca un decor monocrom, gri se deschide si se incalzeste prin simple si banale accente de culoare. In cazul acesta cateva rame cu postere monocrome si trei perne pentru canapea au schimbat fundamental un spatiu rece si trist.

Sursa foto: Facebook

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply