Lampi si lampadare, pete de culoare in casa

0

Poti sa faci cu lampi si lampadare o ambianta calda in casa, pentru ca acestea sunt ideale pentru a da personalitate unei camere. Mai mult, cu lampi si lampadare poti alunga monotonia si varia un decor. O lampa, un lampadar, o perna colorata, o pictura, pot realiza un punct focal in orice decor.

lampi si lampadare

O lampa poate scoate un colt al camerei in evidenta, iar impreuna, lampi si lampadare, sunt de doua ori functionale. In primul rand sunt surse de lumina si sunt utile ori de cate ori este nevoie de mai multa lumina sau cand doresti sa ai o atmosfera romantica sau intima intr-o camera si, doi, pot da personalitate camerei.

Citeste si: Iluminatul casei. Efectele si rolul luminii in casa

Culoarea lampilor si lampadarelor, fie a piciorului, fie a abajurului este elementul pe care il ai la indemna pentru a marca zone din casa.

Un decor alb si negru o sa fie impodobit si o sa capete dramatism daca adaugi o lampa rosie, dar poti sa folosesti, la fel de bine, si lampi sau lampadare cu abajurul rosu.

Intr-un decor cald poti alege o culoare in contranst pentru a pune accent pe spatiu.

In dormitor, cu lampi si lampadare poti aduce echilibru intre cele doua laterale ale patului, sau din contra, poti combate simetria alegand lampi si lampadare de forme diferite. Aceleasi culori si forme diferite, sau forme diferite si aceeasi culoare.

Citeste si: Design de lumini si umbre

Culorile indraznete si contrastele puternice sunt intotdeauna o modalitate foarte buna de a face o zona din casa sa iasa in evidenta. Nu te feri de combinatii, nu te feri sa pui in practica ideile indraznete.

Lampi si lampadare pot fi folosite si pentru a adauga culoare si stil intr-un birou sau intr-o camera de tineret unde legea o face multifunctionalitatea acesteia, iar spatiile pot fi delimitate folosind …. lampi si lampadare.

Citeste si: Lampi din lemn

Totul tine de imaginatie ta, ca de fiecare data. Indrazneste si vei avea si lumina, si culoare.

Vezi o colectie de fotografii cu lampi si lampadare aici

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply