Scaune cu picioare colorate

0

scaune cu picioare colorate

Scaune cu picioare colorate sunt una dintre cele mai simple cai ce pot schimba radical decorul casei tale. Detaliile fac diferenta, iar uneori ideiile bune si simple pot sa imbunatateasca complet un decor, uneori monoton. Exact asta este ideea:  scaune colorate cu picioare in contrast, ori neon.

Scaunele simple in trei sau patru picioare, de genul celor pe care le avem in oricare bucatarie, pot sa capete o noua viata si sa insufleteasca la randul lor locul in care se afla, doar cu putina vopsea colorata. Trucul este sa vopsesti in nota contrastanta picioarele scaunelor.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cureti scaunele si sa le vopsesti picioarele. Tabutetele  simple se transforma in scaune colorate si devin un accent inspirat de culoare, care schimba total locul in care se afla. Evident poti incerca si varianta inversa, vopsind in culori pastelate sezutul scaunului si lasand picioarele acestuia neutre pana la jumatate.

Citeste si: Mobila alba, potrivita in bucatarii mici

Nu te opreste nimeni sa vopsesti integral scaunele, dar atunci vor fi doar simple scaune colorate. Ideea de a folosi doua culori este cea care face toti banii.

Adauga perne colorate si transformarea o sa fie totala. Masoara cu atentie si foloseste banda adeziva in timpul vopsitului pentru ca picioarele colorate sa fie vopsite egal. Ideea este excelenta mai ales in cazul bucatariilor vechi care au nevoie de improspatare. Sa faci scaune colorate este unul din cele mai simple idei, daca ai chef de bricolat si de reconditionat cu mana ta, in casa.

Reconditionate si adaptate fiecarui decor scaunele cu picioare colorate isi gasesc locul in bucatarie, dar si in camera de zi sau balcoane ori terease.

Sunt binevenite si in holuri, unde din cauza spatiului mic nu este loc pentru elemente de decor. Ideea scaunelor negre cu picioare aurii este de nota 10.

O casa cu scaune cu picioare colorate sa aveti!

sursa foto: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply