Plante de interior usor de ingrijit

0

Am facut o lista cu plante de interior usor de ingrijit. Acesta sunt solutia ideala daca vrei sa ai plante in apartament, dar nu ai timp sa te ocupi prea mult de ele.

Plante de interior usor de ingrijit (2)

Plantele de interior sunt detalii esentiale pentru un decor placut, multe dintre ele au capacitatea de a purifica aerul din casa si toate iti bucura inima si ochiul in egala masura. Unele sunt mai pretentioase si au nevoie de conditii si atentie speciale, dar exista si plante de interior usor de ingrijit, multe dintre ele cu flori frumoase.

Citeste si: Plante Feng Shui. Un stil pentru casa ta

Plante de interior usor de ingrijit, cele mai bune alegeri

Violeta africana sau violeta de Parma este nu doar una din cele mai frumoase plante de apartament, dar este si una din cele care sunt extrem de simplu de ingrijit. Violeta infloreste tot timpul anului, nu are perioada de repaos vegetativ si nu are nevoie de nici un fel de conditii speciale fiind extrem de adaptabila. Singura ei pretentie este sa nu o multi din loc.

Bromelia este si ea una din cele mai bune alegeri daca vrei o plante de interior usor de ingrijit. Bromelia este renumita pentru frumusetea ei, dar infloreste rar. Este foarte rezistenta, suporta usor lipsa apei, se acomodeaza bine la perioadele din an in care are parte de putina lumina, nu are nevoie de fertilizare.

Citeste si: Violeta africana, cea mai iubita floare

Begonia este o floare minunata fara sa aiba nevoie de ingrijire speciala. Begonia exista in numaroase soiuri, fiecare cu flori de diferite dimensiuni si culori pastelate de la alb la mov inchis. Begonia infloreste tot anul, este rezistenta la daunatori, trebuie udate o data, de doua ori pe saptamana si cam atat. Begonia este una din cele mai bune solutii daca esti in cautarea de plante de interior usor de ingrijit.

Citeste si: Orhidee in ghiveci

Bambusul este o solutie ornamentala deosebita, care face parte si din lista cu plante de interior usor de ingrijit. Acesta nici nu are nevoie de pamant. In plus este o planta aducatoare de noroc si energie pozitiva. Desi nu are nevoie de o ingrijire speciala, bambusul are nevoie de dragoste si afectiune pentru a se dezvolta armonios si pentru a-si indeplini sarcina.

In concluzie, daca vrei plante in casa dar nu ai timp pentru ingrijirea lor alege una sau mai multe din aceste plante de interior usor de ingrijit

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply