Patul printesei, domitorul printesei

0

Camera fetiței tale este camera prințesei, iar patul ei, patul prințesei. Poți amenaja camera fetiței foarte simplu și poți transforma locul într-un veritabil loc de mică prințesă foarte simplu. Întodeauna farmecul unui loc stă în detalii, iar detaliile sunt cele care dau farmec locului, personalitate, și generează stilulpe care îl urmărești. Exact așa se întâmplă și cu patul prințesei, din camera prințesei. Nu-i nevoie nici de mobilă nouă, nici de investiții uriașe, nici de cine știe ce soluții de ale decoratorilor cu fițe. Ceea ce contează este aerul tineresc, vesel, cald, romantic și plăcut. Toate împreună conturează patul prințesei și dau nota întregii camere.

Citeste si: Imprimeuri pentru copii

Iată câteva detalii care transformă un loc oarecare într-unul dulce și copilăresc ca pentru mica ta prințesă.

♦ Zugrăvește pereții în alb și folosește roz și roșu pentru culorile de accent.
♦Pune roșu în mod limitat pentru a nu riscă stricarea aspectului.
♦ Alte variante de culori sunt: alb, portocaliu, galben sau violet.
♦ Alege draperii sau perdele subțiri și vaporoase.
♦ Pernele sunt importante, iar acestea vor sublinia ideea unui pat de prințesă. Poți să flosești perne de dimensiuni și forme diferite, cu imprimeuri și țesături frumoase, în tonurile camerei sau în  culorii neutre și vii.
♦ Recondiționează un pat vechi, romantic. Are un farmec special și va transforma camera dindu-i un aer plăcut și foarte intim.
♦ Adaugă noptiere improvizate. Aici avem o masă veche, curațată și vopsită în roz dulce și o noptieră clasică revopsită în două nuanțe de roz cu detalii albe.
♦ Lejeria patului este și ea parte esențială din decorul cameri și pot trasforma totul. Lenjeria ideală pentrtu patul prințesei este albă cu flori mici roz și rosii, din bunbac simplu și mai gros. Este rezitent și se întreține ușor.
♦ Nu ezita să combini materialele înflorate cu cele cu dungi. efectul este extraordinar mai ales pentru un domitor de fetiță, dar în general combinața este mai mult decât inspirată.
♦ Completază decorul cu un urs alb, veioze vitage și un ceas simpatic, plus câteva decorațiuni copilărești pentru pereți.

Citeste si: Proiect cameră copil

Trage linie și adună! Ai o cameră de prințesă unde piesa de rezistență este patul prințesei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply