Imprimeuri pentru copii

0

Imprimeuri pentru copii – Creează în camera celui mic o atmosferă ce emană energie, cu ajutorul unor drapaje 
cu patternuri moderne, multicolore. Folosește în contrapartidă finisaje uni, 
care să se asorteze elegant cu elementele grafice. Mizează pe imprimeuri pentru copii, în care imprimeurile să fie din sfera de interes a copilului.

imprimeuri-copii

Monotonia nu-și va face simțită prezența într-o amenajare în care nuanțele electrice capătă forme vivante dintre cele mai moderne. Pentru a le scoate și mai mult în evidență, este bine ca fundalul să fie tratat cât mai neutru, adică renunțând la modele grafice. În schimb, poți personaliza suprafețele prin culori intense. Ca să eviți aglomerarea vizuală a spațiului, alege o singură culoare puternică, pe care să o folosești la finisarea pereților sau a pardoselii. Variațiuni ale acestei culori se pot regăsi în detaliile grafice ale țesăturilor. 
Piesele de mobilier cu o geometrie cât mai simplă și în tonuri luminoase vor fi un contrabalans binevenit pentru explozia cromatică și grafică din cameră. Mizează pe originalitate când alegi decorațiunile: de exemplu, înlocuiește obișnuitele tablouri cu unele atipice sau înrămează ghiduș materiale textile cu imprimeuri haioase.

perne-copiiDacă vrei să afli mai multe detalii despre imprimeuri pentru copii, citește un material amplu în revista Casa Lux nr.10/2013.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply