Farmecul special al politelor si cateva idei simple

0

 Farmecul special al politelorVreau sa va povestesc despre farmecul special al politelor, despre exceptionalele avantaje pe care le aduc si despre cat de necesare sunt in orice casa, indiferent de stilul adoptat.

In materie de decoratiuni interioare aparent nu este nimic nou, dar daca aprofundezi subiectul o sa vezi ca solutiile si ideile sunt nenumarare iar multe nici nu ti-au trecut prin cap. Exact asa se intampla si cu politele.

Cu cat ai mai multe informatii, cu cat ai mai multe idei, cu atat mai mult apreciezi farmecul special al politelor.

Trec subiectul in revista ca sa nu ma acuzati ca am marote si idei putine. Iata ce anume ma face sa vorbesc despre farmecul special al politelor si de ce cred ca acestea sunt un detaliu esential si pretios in casa.

Aici gaseste cele mai bune si mai simple dovezi ale utilitatilor pe care le au tot ceea ce inseamna rafturi, etajere si polite. In ceea ce ma priveste cred ca acest proiect de bricolaj care are ca rezultat polite pentru peretii din camera de zi este unul de exceptie.

Este ideal in casa de vacanta, dar merge perfect in hol, in bucatarie si in camera celui mic. Nu as avea nici o ezitare sa-l realizez pentru baie. Detaliile sunt aici.

Citeste si: Ce faci cu laditele de lemn?

Indiferent de modul in care ai amenajat camera de zi ideile din acest articol foto-galerie isi vor gasi o utilitate. Polite si rafturi pe peretii din camera de zi sunt aproape obligatorii. Reprezinta o excelenta cale prin care decorezi, castigi spatii de depozitare si folosesti locuri care ar ramane inutile in absenta politelor. O dovada in plus pentru farmecul special al politelor.

 Farmecul special al politelorPolitele sunt o modalitate prin care poti realiza etajere suspendate in casa. Se pretetaza in orice camera sunt binevenite in hol, in baie si in bucatarie si sunt extrem de decorative. Marele avantaj este faptul ca lasa spatiul liber, fara sa blocheze si sa “consume” spatiul, asa cum se intampla in cazul bibliotecilor, dar pot sa indeplineasca rolul acestora.

Toate amanuntele si toate ideile le gasesti aici, in articolul despre modele de etajere suspendate.

Farmecul special al politelor se vede nu doar in camera de zi ci si in bucatarie, unde sunt unul din elementele de top al trucurilor care te vor ajuta sa valorifici bine spatiul, sa amenajezi inteligent si sa dovedesti din plin spirit practic.

Mai multe detalii gasesti in articolul in care am adunat cele mai bune trucuri pentru bucatarie.

Camera multifunctionala este un alt spatiu care poate sa profite de beneficiile si de farmecul special al politelor. Toate ideile si principiile care stau la baza amenajarii unei camere multifunctionale le gasesti in articolul care dezvolta in amanut acest subiect. Si este un articol care vine sa sustina indirect farmecul special al politelor si avantajele pe care le aduc in decoratiunile interioare.

Citeste si: Spatii de depozitare. Idei si solutii inspirate

In ceea ce ma priveste, cred ca o bucatarie care are una- doua polite este bucataria ideala pentru ca acestea dau un farmec cu totul special locului fara sa aglomereze deloc spatiul, ba chiar din contra, permite utilizarea unui spatiu care deseori ramene inutilizat. Iar in bucatarie este o crima cand risipesti spatiul. Detalii si amanunte excelente si multe idei gasesti aici, iar totul, insumat nu face decat sa probeze, daca mai era nevoie, farmecul special al politelor.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply