Rafturi, etajere si polite. Cateva sfaturi

0

Rafturi, etajere si polite (5)Seria rafturi, etajere si polite este una din cele mai bune solutii pentru decorarea peretilor. Solutia: rafturi, etajere si polite functioneaza in orice camera, pe toti peretii casei, evident adaptat la fiecare situatie in parte, dar este la fel de practica si de functionala indiferent unde o aplici.

Solutia rafturi, etajere si polite este cea mai comoda, cea mai ieftina si una din cele mai decorative proiecte care salveaza spatiu si decoreaza in egala masura atat in camera de zi, cat si in dormitor, bucatarie, baie si chiar hol.

Citeste si: Amenajare pentru camara din bucatarie

Oricare din aceste proiecte alegi toata seria rafturi, etajere si polite este functionala, ofera o varietate de optiuni moderne pentru decor, recupereaza spatiu si genereaza personalitate.

Acestea pot sustine cartile, televizorul, o vaza cu flori, rame de fotografii alte obiecte de colectie, dar pot avea si rol practic in bucatarie si in baie.

Rafturi, etajere si polite simple sau combinate pot fi plasate in orice camera a apartamentului

Rafturi, etajere si polite (2)In dormitor pot sa inlocuiasca noptierele, pot decora peretii, pot reprezenta o toaleta mica, in baie sunt extrem de practice pentru zecile de obiecte care se “ascund” acolo si care pot fi depozitate in cosuri si cutii pe rafturi, etajere sau polite.

In bucatarie sunt foarte decorative si utile pentru maruntisuri, dar nu numai. In plus, acelasi raft poate fi armonios setat in orice stil. In camera de zi oricare din solutiile rafturi, etajere si polite sunt aproape necesare si argumentatia continua.

In fapt toti avem rafturi, etajere si polite in casa, scopul acesti material fiind acela de a lua in calcul o data in plus potentialul imens pe care acestea le au.

Pe langa avantajul unei executii extrem de simple, cu investitii minime toate aceste proiecte de rafturi, etajere si polite se pot realiza dintr-o varietate foarte mare de materiale. Cele mai comode materiale raman lemnul sau PAL-ul melaminat, dar si structuri de BCA. Se pot face de exemplu biblioteci cu forme mai mult decat diverse, mult mai variate decat permit piesele de mobilier clasice sau moderne. Sunt solide, ieftine si se pot face si desface usor.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Rafturi, etajere si polite (7)Cu ajutorul oricareiea din variante de rafturi, etajere si polite poti realiza un decor simplu, aerisit, fara costuri, care este extrem de practic. Conteaza foarte mult modelul rafturilor si modul de aranjare al acestora, iar aici imaginatia si inspiratia sau sfaturile specialistului sunt cele care au cea mai mare importanta. Poti alege rafturi, etajere si polite in ton cu restul mobilierului sau poti inviora atmosfera cu ajutorul rafturilor in culori contrastante.

Citeste si: Un proiect de bricolaj pentru casa

Nu merge pe carari batute, nu cauta simetria, nu cauta materiale conventionate. Toate aceasta triada: rafturi, etajere si polite este generatoare de personalitate intr-o camera motiv pentru care poti alege si solutii neconventionale. Distanta dintre rafturi nu trebuie sa fie neaparat una egala, iar fiecare poate avea destinatia si decorul sau propriu, dupa cum pot fi pozitionate la acelasi nivel sau la inaltimi diferite. Oricare din variantele alese dintre rafturi, etajere si polite poate sa fie solutia ideala pentru un perete gol. Nu te opreste nimeni sa le combini cu tapet sau cu stickerele decorative, varianta care poate da un aspect deosebit incaperii.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply