Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

0

decor in bucatarieInstrumentele din bucatarie au o magie a lor. Foloseste-o si fa din instrumente si accesorii, decor in bucatarie.

O colectie de oale si tigai, contrasteaza frumos cu un bol cu lamai galbene. Toate instrumentele electrice din bucatarie stau pe un raft, ca la expozitie.

Cu alte cuvinte spatiul din bucatarie poate fi decorat functional exact cu ceea ce folosesti in bucatarie, ceea ce este si estetic, si interesant, in egala masura.

decor in bucatarieCiteste si: Feng Shui in bucatarie

Metoda (moda) ca instrumentele si accesoriile sa fie decor in bucatarie este o buna solutie pentru valorificarea spatiului si gestionarea eficienta a posibilitatilor, mereu limitate, de depozitare.

Citeste si: Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

O bucatarie in care unele din instrumentele de bucatarie sunt expuse si sunt decor in bucatarie este o bucatarie calda, vesela, primitoare si nu in ultimul rand, vie.

Solutiile sunt simple si depind de stilul bucatariei tale. Agata oale si tigai, expune farfuriile si canile. In acest fel, tot ceea ce ai nevoie este la indemana! Nu uita de colectia de sticle de vin, de borcane si pune in valoare cateva vase de ceramica.

Practical-and-decorative-items-on-kitchen-shelvingCiteste si: Fier forjat în bucătărie

Politele, etajelere si rafturile deschise sunt un indemn pentru a expune si pune in valoare, ca decor in bucatarie toate cele pe care avem tendinta sa le ascundem in spatele usilor inchise.

Accessories-on-kitchen-shelvingNu uita de fundurile de lemn, de cutite si spatule care merg foarte bine alaturi de un vas rustic cu flori din gradina sau un vas cu fructe. Ai vase vechi, oale si tigai de alama? Expune-le si lauda-te cu ele! Nu face greseala sa la ascunzi prin dulapuri. La fel de bine pot fi expuse si vasele din otel inoxidabil.

Citeste si: 3 bucatarii mici, frumoase si practice

Nu aglomera spatiul, lasa zonele de lucru libere, lasa masa si blatul de bucatarie liber, dar lasa la vedere toate acele instrumente si accesorii, care pot sa fie decor in bucatarie.

Partea cea mai fumoasa este ca un astfel de decor in bucatarie o sa transforme aceasta incapere minunata intr-un loc cald si foarte personal.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply