Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

0

bucatarie rusticaO bucatarie rustica nu este obligatorie doar in casa de vacanta. Poti sa ai o bucataria rustica oriunde, asa ca unele trucuri de stil pentru a o pune in valoare sunt utile.

Bucataria rustica nu inseamna lipsa de confort, ci o alta organizare. Dupa cum acest gen de bucatarie nu inseamna ca trebuie sa te lipsesti de instrumente si tehnica moderna. Ba chiar din contra.

1. Aici este zona in care se afla toate aparatele utile pentru bucatarie. Este ceea ce se poate numi un punct de lucru functional. Trucul consta in alegerea unei faiante care imita o finisare rustica si sugereaza un perete netencuit.

Citeste si: Fier forjat în bucătărie

Modern si vechi in bucataria rustica

2. In zona de lucru, de o parte si de ala a unui aragaz cu cinci ochiuri si a unui cuptor performant se afla blatul de lucru si o multime de aparate de mici. s-a renunta complet la dulapurile suspendate, in locul lor fiind utilizate polite si rafturi deschise, dar si dulapuri in planul de jos al bucatariei.

bucatarie rustica

Spatiul de depozitare fiind mai mic, este foarte eficient organizat. Dulapurile de bucatarie sunt vechi, dar au fost atent reconditionate si imbunatatite.

Sertarele au fost compartimentate si au fost dotate cu sisteme de inchidere silentioasa.

3. Spatiul central are o dubla utilizare. Este loc pentru luat masa, dar si spatiu de lucru. Insula-masa este facute pe piciare solide care pastreaza aerul rustic, dar are o suprafata de lucru moderna, si practica.

Citeste si: 3 bucatarii mici, frumoase si practice

4. Intr-o bucatarie rustica a amesteca materiale este permis si chiar indicat. Frigiderul inclus in aceasta bucatarie rustica asta face.

La fel si chiuveta care este facuta din marmura, dupa cum tot placi de marmura sunt asezate si in zona de lucru din fata ferestrei. Masina de spalat cu usa nichelata vine sa completeze nota moderna in aceasta bucatarie rustica.

Citeste si: Solutii perfecte pentru bucatarii mici

5. Sarea si piperul acesti bucatarii rustice vine din detalii. Scaunele, corp de iluminat, culoarea si mai ales podeaua sunt ceve care completeaza fericit decorul si creaza unitate si in aceasta bucatarie.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply