3 bucatarii mici, frumoase si practice

0

bucatarii mici

O bucatarie nu trebuie sa fie neaparat mare, dovada fiind aceste 3 bucatarii mici,  frumoase si practice. Fara indoiala bucataria este o parte esentiala in orice casa fie ca esti pasionat de gatit, fie ca nu.

Acesta este motivul pentru care, chiar daca vorbim de bucatarii mici, acestea trebuie sa fie bine organizate si functionale.

Estetica unei bucatarii mici este esentiala, fundamental fiind aspectul practic si organizarea inteligenta.

In bucataria ingusta trebuie utilizat tot spatiul pe care il ofera peretele. In cazul acestei situatii desi este mica, bucataria este practica si bine organizata.

Un detaliu esential intr-o bucatarie este ca aceasta trebuie sa fie mereu in perfecta ordine si curatenie.

bucatarii miciCiteste si: Solutii perfecte pentru bucatarii mici

Zona de stocare trebuie bine organizata in ideea de a economisi spatiul. Nu alege niciodata mobilier robust.

Intr-o bucatarie mica cele mai potrivite sunt corpurile de mobilier facute la comanda, pentru ca poti aranja cel mai bine spatiul.

O masa de inox, cu spatiu de depozitare este un obiect cu multiple functionalitati. Este blat de lucru, loc de luat masa si spatiu de depozitare. In plus are un aer modern.

Limiteaza-te la un dulap suspendat si completeaza locurile de depozitare cu rafturi deschise sau sisteme de agatat. Importante sunt si culorile, care trebuie sa fie simple.

Albul este mereu o foarte buna alegere.

Citeste si: 7 lucruri pe care fiecare bucatarie trebuie sa le aiba

bucatarii miciUn truc bun pentru bucatariile mici este acela de a alinia mobila.

Adauga prospetime: asta inseamna un ghiveci cu ceva verde. In bucatarie se potrivesc perfect vasele mici cu ierburi aromatice.

O masa care devine blat de lucru si care ascunde instrumente de bucatarie este o solutie ideala in cazul unei bucatarii mici.

Citeste si: Cucereste spatiul risipit in bucatarie

Nu te gandi ca in bucatarie trebuie sa asezi doar mobile de bucatarie. Un corp simplu de biblioteca poate sa functioneze perfect ca un spatiu de depozitare util, fara sa ocupe mult spatiu.

Exista o multime de exemple de bucatarii mici, care sunt mai bine organizate si la fel de functionale ca si o bucatarie spatioasa.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply