7 lucruri pe care fiecare bucatarie trebuie sa le aiba

1

bucatarie

Facem o  trecere in revista a celor esentiale intr-o bucatarie si lista completa a celor 7 lucruri pe care fiecare bucatarie trebuie sa le aiba.

1. Lumina naturala. O fereastra are fiecare bucatarie dar cantitatea de lumina care intra pe ea difera. Ideal este un geam mare care sa se deschida eficient si care sa-ti asigure si o buna ventilatie si beneficiul luminii naturale in bucatarie. Uneori materialele transparente sau cele reflectorizante, cum ar fi de sticla si otelul inoxidabil sunt de mare ajutor.

2. Confort. Asta inseamna scaune confortabile, un radio sau un televizor si, bineinteles, unstensile si electrocasnice de calitate. Referitor la ultimul detaliu nu te grabi sa inchesui in bucatarie tot ce apare in materialele publicitate. Confortul vine din calitatea acestor aparate si din multifunctionalitatea lor.

Citeste si: Mobila din lemn masiv in bucatarie

3. Lemn. Daca nu se poate lemn adevarat macar imitatii reusite de lemn. Lemnul este cald, este generos ca potential de imbinare, se adapteaza si unui mediu rustic si unuia modern si mai ales, nu se demodeaza. Lemnul este cel care da personalitate, care creeaza caldura si care iti poate influenta cu adevarat starea de spirit. In bine!

4. Otel. Sau orice seamana cu lucirea taioasa, mata si emite energiaa otelului. La fel ca lemnul si otelul face parte din categoria materialelor care nu se demodeaza niciodata. In plus rezista foarte bine in timp si la uzura.

5. O insula. Daca spatiul permite, o insula este esentiala. Este un fel de centru social al bucatariei.

6. O chiuveta mare. Adauga accesorii, cum ar fi o strecuratoare integrata, un dus pentru legume si fructe si potentialul chiuvetei o sa creasca considerabil.

Citeste si: Bucatarie deschisa spre living

7. Inghetata. In final parerea mea este ca nu exista bucatarie care se respecta fara un stoc de inghetata in congelator. De capsune, vanilie si ciocolta. O lingura, doua de inghetata, la orice ora din zi si din noapte este marele secret al bucatariilor de lux!

sursa: housebeautiful

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Refresh pentru bucatarie, simplu si comod | Club Oferteproprietari.ro

Leave A Reply