Un proiect de bricolaj pentru casa

0

Cu un astfel de proiect de bricolaj pentru casa nu ai cum sa dai gres. Iti propun o solutie excelenta pentru hol sau pentru un colt in camera de zi, ori pentru terasa. Un proiect de bricolaj pentru casa simplu si fermecator pe care il poate face oricine indiferent daca este sau nu indemanatic.

proiect de bricolaj pentru casa (4)Citeste si: Polite si rafturi pe peretii din camera de zi

Ai nevoie de doua bucati de lemn, doua curele de piele vechi si cuie. Masoara si fixeaza cureaua de piele de fiecare din rafturile de lemn prin cuie. Ai grija ca rafturile sa fie drepte, iar distante dintre ele sa fie egale. Fixeaza curelele in perete cu doua cuie asezate unele sub altele pentru stabilitate. Verifica inainte daca cuiele intra in perete si daca sunt de lungimea potrivita.

proiect de bricolaj pentru casa (1)Citeste si: Cateva pietre si pauza de joaca

Alege bucati de lemn natur, eventual curata-le si lacuieste-le inainte. Daca trebuie slefuieste marginile. Curelele trebuie si ele aduse intr-o stare cat mai buna. Le poti vopsi, si da cu ceara inainte de a forma ansamblul. Curata si pune in valoare cataramele curelelor si eventual da-le cu un strat de bronz nou.

Acest proiect de bricolaj pentru casa este simplu si fermecator. Se potriveste foarte bine pe un perete alb, dar sta bine si pe unul imbracat in tapet.

Citeste si: Cum aduci natura la tine acasa

proiect de bricolaj pentru casa (5)Nu putem trece cu vederea canapeaua din scaune. Ideea este una de milioane pe care o poti realiza fara probleme.

Scaune vechi de lemn gasesti la bunica in casa sau in pod ori in targurile de vechituri. Trebuie sa fie de aceeasi inaltime, asa ca taie picioarele scaunelor pana le egalezi.

Fizeaza cele trei scaune unul de altul cu suruburi si piulite. Se aplica si aici regula curatatului si lacuitului scaunelor. Doar trecand prin aceste etape acest proiect de bricolaj pentru casa o sa fie unul cu adevarat reusit.

Citeste si: Bricolaj cu nuiele din lemn. Idei originale

“Tapiseria” banchetei o faci cu perne de decor, burete sau o salteluta. Gata! Ai o etajera pentru mici obiecte, o canapea de nota 10 si un proiect de bricolaj pentru casa realizat.

Sursa: designsponge.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply