Cateva pietre si pauza de joaca

0

Luam din nou o pauza de joaca si ne exersam imaginatia si indemanarea. Avem o mana de pietre, vopseluri acrilice, scoici si margele, un adeziv universal si mult, foarte mult chef de joaca.

pietrePietrele colorate si vopsite care sunt folosite pentru decor in casa, in gradina sau in camera copilului si sunt o ultima si ingenioasa gaselnita.

Am vrut sa incercam si noi experienta si confirmam ca este cuceritoare si teribil de relaxanta.

In plus este o foarte buna activitate pentru orele petrecute in aer libe, impreuna cu copilul tau sau pentru placerea jocului in zilele de vacanta.

Citeste si: Aranjament floral cu dulciuri

Nu sunt prea multe sfaturi de dat. Totul tine de imaginatie sau poti sa folosesti ideile noastre.

Pietrele trebuie bine spalate inainte de a fi vopsite. Lasa sa se usuce bine inainte sa le lipesti sau sa asamblezi “montajul” cu pietre.

pietre

Poti folosi un lac protector pe care sa-l pulverizezi peste opera finala.

Citeste si: Utilizari bizare pentru obiecte banale

Ideea pietrelor colorate este foarte amuzanta si reprezinta un decor excelent pentru gradina ta, iar rezultatele sunt dintre mai frumoase. Totul depinde de imaginata ta, pentru ca in ceea ce priveste combinatiile dintre pietre, dar si cele dintre pietre si alte materiale sunt infinite.

Citeste si: Bricolaj cu nuiele din lemn. Idei originale

In ceea ce priveste scoicile acestea pot imagina foarte usor mutre vesele pe care sa le asociezi pentru o imagine comica. Lipeste scoicile pe o bucata de carton. Adauga margele pentru a imagina ochii, scoici mici pentru gura, picteaza si lacuieste, dupa cum de poarta inspirata.

Sursa: Facebook

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply