Polite si rafturi pe peretii din camera de zi

0

In camera de zi o solutie minunata, care este in acelasi timp si un excelent loc de depozitare si un element de decor, gasesti cu polite si rafturi. Cu polite si rafturi impusti doi iepuri dintr-un foc: ai un plus de spatiu de depozitare pentru carti, electronice si mici obiecte de decor si poti realiza elemnte care dau personalitate camerei de zi.

Citeste si: Suport pentru prosoape

Solutia se preteaza perfect in orice decor, este simpla si se poate adapta dupa nevoia si gustul fiecaruia, dar este si perfect compatibila cu orice stil de amenajare interioara.

Poti alege rafturi si polite de sticla excelente pentru piese decorative usoare. Alternativa pentru obiecte mai grele o reprezinta polite si rafturi metalice. Dar, rafturile din lemn sunt cele mai des utilizate. Lemnul este un material cald care imbraca camera de zi si este mereu una din primele solutii atunci cand alegi materialul pentru polite si rafturi.

Pentru a le instala ai nevoie de ancore. Acestea sunt fixate in peretii si apoiprinse cu suruburi. Ancorele sunt folosite pentru a tine surubul in pozitie.

Citeste si: 8 solutii simple care maresc spatiul

Oricare din variante ai alege solutia de decorare cu rafturi si polite este una simpla pe care de cele mai multe ori o poti realiza singur.

Solutiile tehnice pentru prinderea acestora nu sunt complicate, singura masursa de siguranta fiind aceea ca peretele sa fie unul plin care sa poate “duce” greutatea politelor. Trebuie sa le agati bine pentru a preveni orice risc de accidente.

Citeste si: Dulap colorat

Oricum solutiile si alternativele pentru aranjarea si organizarea cu rafturi si politie sunt numeroase si se pot adapta oricarui decor.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply