DIY: Suport pentru prosoape

0

Avem doua idei simple de suport pentru prosoape pe care le poti face singur. Sunt solutii perfecte in baie si in bucatarie si pun la lucru o zona nefolosita, respectiv o parte dintr-un perete.

suport pentru prosoape

Citeste si: Lumanari decorative pentru casa si gradina

Suport pentru  prosoape in baie. Nu trebuie sa fie nici foarte solid, nici foarte mare. Ai nevoie de placa de lemn, pe care o poti da cu bait si apoi sa o lacuiesti sau pe care o poti vopsi intr-o culoare in acord cu baia ta. Urmeaza aplicarea unor mici etajere. Le fixezi cu clei de lemn, cu suruburi sau folosind cuie. Dat fiind faptul ca prosoapele nu sunt grele solutia cea mai simpla ramane un adeziv puternic.

Citeste si: Un ceas de perete, altfel

Etajerele pot fi plasate la distante egale sau inegale, pot sa fie la fel de mari sau de dimensiuni variabile. Depinde de imaginatia ta.

Suport pentru prosoape in bucatarie. Principiul este identic. Sau poti sa folosesti modelul nostru. Doua sipci, bine fixate pe un perete care este liber, la o distanta confortabila, pe care “agati” placi de mici dimensiuni.

suport pentru prosoapeLasa spatiu mare intre “rafturi” pentru a punea aseza teancuri inalte de prosoape. Femeile stiu ca prosoapele de bucatarie sunt intr-un circuit continuu si sunt mai mult decat utile in bucatarie, asa ca trebuie sa fie cat mai multe.

Citeste si: 5 borcane si 5 idei

Un astfel de suport pentru prosoape in bucatarie, pe care sa le ai mereu la indemana, nu in sertare, este extrem de practic si in acelasi timp decorativ. Daca iti faci acest suport pentru prosoape in bucatarie, investeste si in cateva zeci de prosoape de bucatarie noi si colorate.

Citeste si: Trei idei pentru a refolosi o rama veche

Astfel de polite pot sustine si ghivece mici cu plante, borcane cu mirodenii si pot da un scop oricarui perete nefolosit din baie si bucatarie.

Sursa foto: e-vivanews.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply