Trei idei pentru a refolosi o rama veche

0

Avem trei idei pentru a refolosi o rama veche. Toate sunt proiecte din categoria DIY – “fa singur”, sunt simple si de efect maxim. O rama veche, mai ales daca este din lemn, merita o noua viata.

rame vechi

Rama veche, decor pentru o firida. Fie ca sunt in baie, in bucatarie sau in camerele de locuit, firidele sunt elemente de decor care merita multa atentie. Imbraca cadrul firidei cu o rama veche. Rama trebuie vopsita si lacuita sau poti pastra patina originala, dar asta depinde de imaginatia ta. In baie poti ascunde cu o rama veche cateva rafturi si castigi un excelent loc de depozitare.

Citeste si: Lumanari decorative

Pernuta cu ace. Ideea este utila pentru ramele mici. Este o excelenta ideea de cadou, handmade pentru o bunica sau o matusa care este pasionata de croitorie. Fixeaza pe rama o pernuta pentru ace, si gata. Ca sa fie cu adevarat utila are nevoie de un suport solid care sa o fixeze intr-o pozite confortabila. Bunica o sa se bucure!

Citeste si: DIY decoratiuni din lemn

Un scaun unicat. Solutia este excelenta pentru rame valoroase, din lemn. Nu conteaza daca sunt asemanatoare sa nu. Tot ceea ce ai de facut este sa folosesti rama ca un cadru pentru tapiterie. Este drept, e nevoie de ajutorul unui mester, dar te poti lauda ca ideea este a ta. Leaga cele doua rame, vopseste-le, pune picioare simple din lemn si vei avea un scaun unicat excelent pentru hol sau pentru dormitor.

Sursa: eforeitsnews

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply