DIY: Decoratiuni cu lemn

0

Fa singur decoratiuni cu lemn pentru ca orice bucata de lemn are viata in ea, iar ceea cea ce faci cu mainile tale, din lemn, prinde viata.

2624460Decoratiuni cu lemn, manufacturate sunt un mijloc foarte original si simplu de a da culoare unor locuri din casa ta. Poti sa folosesti practic orice buturugi, crengi, bucati de lemn cu forme deosebite care te pot inspira. Noi iti aducem doar ideile si cateva sfaturi, iar realizarea o lasam pe seama ta.

Cuier de lemn. Nu stiu daca intra in categoria decoratiuni de lemn, dar ideea este frumoasa, simpla si de mare efect. Ai nevoie de o bucata de lemn cu o forma asimetrica. Cauta una gata slefuita sau o poti lustrui tu.

Picteaza-o dupa cum te impinge imaginatia. Poti sa folosesti si putin bronz pentru pictura. Agata cateva carlige si vei avea un suport de chei sau un cuier rustic.

decoratiuni cu lemnRama de oglinda. O idee bune pentru decoratiuni cu lemn este aceasta rama de oglinda.  Iti trebuie crengute, o oglinda rotunda sau ovala, un suport pe care sa organizezi toate bucatile de lemn, eventual cateva pietre albe si putina vopsea alba, mata.

Citeste si: Mobila din lemn masiv in bucatatarie

Cea mai buna este cea care poate fi pulverizata. Rama poate sa fie lacuita, dar este mai frumoasa mata.

Citeste si: DIY- Lumanari decorative pentru casa si gradina

Perdea pentru baie. Cred ca este una dintre cele mai inedite idei pentru decoaratiuni cu lemn. Perdeaua de lemn o sa dea un farmec aparte baii. Foloseste doua-trei esente de lemn sau lacuieste bucatile in nuante diferite.

Tot ce mai trebuie este sa le sfredelesti cu un burghiu fin si sa treci un fir de nylon prin gauri. Din pacate nu este foarte rezistenta, dar daca folosesti in lac bun o poti avea un an-doi.

Sursa: yahoo.home

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply