Pereti decorati nonconformist

0

Evalueaza ideile si incearca solutiile pe care ti le propun cu pereti decorati noncorfomist.   Indrazneala de a pune imaginatia in practica este un dar de care omul se bucura si care ii coloreaza si infrumuseteaza viata. In plus imaginatia transforma lucrurile banale in realizari interesante si, mai ales, frumoase.

peretei decorati

Iata cateva idei pentru pereti decorati nonconformist care pot transforma fiecare colt din casa, cu o investitie minima.

1. Rame cu tesaturi colorate. Simplu si extrem de usor de facut. Alege tesaturi frumoase, in culori asortate care sa mearga cu restul decorului, fara sa-l copieze. Ai nevoie de rame de lemn, de dimensiuni diferite. Apreteaza materialele inainte si pulverizeaza pe ele lac pentru mobila. Tesatura devine rigida si este protejata de praf si umezeala.

2.  Rame goale. Recunosc ca este o idee de milioane pentru pereti decorati nonconformist. Secretul este sa alegi rame de forme diferite, neaparat una, doua ovale sau rotunde. Le poti face la tamplar care le poate si vopsi. Sau le poti cauta in podul bunicii. Trucul de milioane este ca peretele pe care aceste rame goale sunt agatate sa fie unul vopsit intr-o culoare in contranst.

Citeste si: Cu ce combini un perete galben

3. Farfurii in perete. Asta nu este o idee noua, dar ideea de a agata platourile vechi si desperecheate este de milioane. Este destul de greu de facut gaura pentru agatatoare, dar daca folosesti un burghiu fin, merge.

4. Poze in rame cu paspartu. Cred ca este cea mai delicata propunere pentru pereti decorati nonconformist. Recomandarea mea este sa folosesti pentru paspartu materiale delicate, eventual dantela. In rest ai nevoie de un mester care sa le faca. Dar daca ai rabdare si putina indemanare le poti face cu mana ta.

sursa foto: marthastewart.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply