8 solutii simple care maresc spatiul

0

Daca nu locuiesti intr-un palat, spatiul la tine in casa o sa fie mereu o problema. Asa ca o serie de solutii simple care maresc spatiul sunt necesare si binevenite.

spatiu

Exista o serie de strategii care pot face spatiul sa para mai mare decat este in realitate. Chiar daca aceste trucuri nu-ti ofera spatiu real de depozitare in plus, sunt confortabile vizual.

Toata lumea stie cateva metode care, vizual, maresc spatiul, de la a agatat perdele din tavan pana in podea, la ultilizarea oglinzilor in locuri strategice.

Iata solutii simple care maresc spatiul

1. Draperii cu dungi din tavan pana in podea si covoare in dungi asezate paralel cu latura mica a incaperii. Camera devine mai inalta si dimensiunile incaperii par mai mari.

2. Alege mobilier din sticla. Mesele de sticla, rafturi sau usi din sticla au darul de deschide si lasa spatiul fluid si implict maresc.

3. Foloseste zugraveli in dungi in nuante contrastante, fie pe verticala, daca vrei o camera mai inalta, fie pe orizontala, daca vrei sa dai impresia unui spatiu mai mare.

Citeste si: 3 bucatarii mici, frumoase si practice

4. Iluminatul este esential. Luminile plasate in colturi sau de jur imprejur, in locuri simetirce dau impresia unui spatiu mai mare. Trucul functioneaza daca sunt aprinse toate luminile concomitent.

5. Tapetul care da adancime peretilor poate aduce un sentiment de largire a spatiului, dar fara a pierde nici un centimetru din spatiul real al incaperii.

6. Detalii ascunse. Catiga efectiv spatiu folosind locurile greu de utilizat. Locul de sub pat, rafturile bibliotecilor si oriunde exista un spatiu care poate fi folosit efcient pentru depozitare trebuie valorificate.

Citeste si: O casa de 32 metri patrati

7. Fototapetul sau un perete zugravit intr-o culoare constranstanta distrag atentia si dau adancime spatiului.

8. Foloseste oglinzi si alte materiale cu efecte reflectorizante, atat in camere cat si in baie si bucatarie. Acestea fac mereu o camera sa para mai mare.

Sursa: housebeautiful.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply