Oglinda fermecata de acasa

0

Vrei o oglinda fermecata? Iata cum o oglinda oarecare se poate transforma intr-o oglinda fermecata care o sa-ti aduca mereu zambetul pe buze si o sa te faca sa te simti bine la tine acasa.

oglinda fermecata

Ca de fiecare data ideile sunt simple si le poti face cu o investitie minima si foarte putin efort.

1. Peretele cu oglinzi. De data aceasta nu avem o singura oglinda fermecata si mai mutle oglinzi, toate fermecate. Dimensiuni diferite, rame identice, aranjate in echilibru. Aceasta este toata filozofia, rezultatul fiind exceptional. Este de dorit ca ramele oglinzilor sa fie colorate fie in ton cu restul decorului, fie in contrast. Poti incerca sa faci tot ansamblul folosind doua culori complemanetare pentru ramele oglinzilor.

2. Oglinda din farfurie. Si aceasta este o oglinda fermecata. Lipeste cu putin adeziv o oglinda, taiata exact la dimensiunile fundului unui platou. Marginea acestuia o sa devina rama oglinzii. E nevoie de indemanare si de un chit special care sa estompeze marginile oglinzii. Sau poti sa folosesti un paspartu de lemn care sa acopere marginea. Ideea este insa superba!

Citeste si: Mai multa lumina in casa ta

3. Masa oglinda. O oglinda fermecata romantica sau mai simplu spus, foloseste o oglinda ca blat pentru o masa. Merge o masa fina, mai ales rotunda, dar nu-i obligatoriu.

4. Oglinda pictata. Aceasta este oglinda fermecata care imi place cel mai tare. Ai nevoie de vopseluri in ulei sau acrilice si putin har in ale pictatului. Foloseste o singura culoare si efectul o sa fie perfect. Merge si cu doua-trei culori, dar aici este nevoie de arta si talent, nu mai este doar indemanare.

sursa foto: marthastewart.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply