O casa de 32 metri patrati

0

Greu de imaginat o casa de 32 metri patrati, adica ceva mai putin decat o camera dintr-un apartament clasic, care sa fie si confortabila, si utila si frumoasa. Si cu toate astea se poate.

casa de 32 metri patrati

Apartamentul este situat undeva in Moscova, iar amenajarea acestui spatiu minuscul dovedeste ca orice spatiu se poate amenaja astfel incat sa devina placuta si confortabila. Cel mai bun exemplu este aceasta casa de 32 metri patrati, dar pentru aceasta este nevoie de inteligenta si, de cele mai multe ori de mobila facuta de comanda.

Citeste si: Apartament in culori tari

Casa de 32 metri patrati a folosit mobilier separator si a impartit spatiul intr-o bucatrie- camera de zi, loc de luat masa si un dormitor, dar camerele au ramas legate una de alta oferind sentimentul de deschidere.

Totul a fost zugravit in aceeasi culoare, dupa cum culoare este unica in toata casa, ceea ce da sentimentul de spatiu.

Rafturile deschise corespund cu spatiul util din bucatarie. Exista si o mica masa unde doua persoane (pentru ca in acest minuscul spatiu locuiesc doua persoane), pot lua masa.

Citeste si: Culori calde intr-o baie mica

Spatiile deschise sunt utile si pentru faptul ca apartamenul nu are decat o singura fereastra, asfel ca lumina poate ajunga in toata casa de 32 metri patrati.

Excelenta este terasa, mica, dar binevenita si geamurile mari care deschis spatiul.

Minunata reorganizarea unei debarale mici, care a devenit un dressing mai mult decat  multumitor a rezolvat complet problema spatiului de depozitare pentru haine, pantofi si altele.

Citeste si: Casa noua, de un metru latime

Acesta casa de 32 metri patrati este cea mai buna dovada ca designul interior bine-echilibrat, adaptat la dimensiunea apartamentului poate face cu adevart minuni.

Vezi aici o galeria foto din casa de 32 metri patrati 

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply