Modele de etajere suspendate

0

Toate modelele de etajere suspendate iti aduc o combinatie de avantaje. Sunt elegante, pot decora peretii din orice incapere, inclusiv pe terase, in baie si bucatarie, si te ajuta sa valorifici spatiul vertical eficient si estetic. Toate modelele de etajere suspendate sunt solutii  pentru a optimiza spatiul dintr-o incapere. Materialele ideale pentru rafturile suspendate difera in functie de locul in care sunt amplasate.

etajere suspendate (2)

Citeste si: Idei de biblioteci moderne

In bucatarie poti opta pentru rafturi din sticla sau plastic care sa imite granitul sau marmura, sau asortate cu esenta lemnului din care este facut blatul de bucatarie. Si rafturile suspendate din inox se potrivesc bine in bucatarie. Etajele suspendate in bucatarie sunt combinatia optima intre practic si estetic.

etajere suspendate (2)In living sau in dormitor, politele si rafturile din lemn sunt cea mai buna alegere, in timp ce rafturile din plastic colorat sunt ideale pentru camera copiilor.

Citeste si: Nisa in perete. Cateva idei etajere suspendate (1)

Toate modelele de etajere suspendate au in general un design simplu si sunt ideale in spatiile amenajate in stil modern, minimalist.

In functie de modelul ales acestea se incadreaza insa in orice decor si pun in valoare spatiile verticale pentru depozitare. Pe rafturile si etajerele suspendate isi gasesc lor ghivece cu flori, mici obiecte de decor, carti, fotografii de familie, bibelouri, lumanarile parfumate si sunt perfecte pentru expunerea colectiilor.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Exista mereu o varianta de etajere suspendate pentru orice incapere si pentru orice spatiu

Aceste piese de mobilier sunt cele care se pot fixa inclusiv in colturi, imbracand frumos orice perete si orice spatiu. Se pot construi casete, spirale si se pot face combinatii de rafturi. Totul tine de imaginatie si stilul casei tale.

Spre deosebire de o biblioteca, variantele de etajere suspendate se monteaza usor si nu aglomereaza spatiul, pentru ca nu incarca o camera asa cum o face o biblioteca. Este insa foarte important sa fie bine fixate.

Sursa: houzz.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply