Idei de biblioteci moderne

0

Cat ar fi ea de moderna si de practica, o casa frumoasa are nevoie de un spatiu adecvat pentru depozitarea cartilor, asa ca avem nevoie de idei de biblioteci moderne.

Idei de biblioteci moderne (1)

Solutiile sunt numeroase. Poti cumpara astfel de biblioteci moderne, oferta fiind mai mult decat generoasa sau le poti amenaja. Despre solutiile pentru amenajarea unor rafturi pentru peretii din camera de zi, din hol si chiar din dormitor poti gasi aici, si aici.

Citeste si: Politie si rafturi pentru camera de zi. idei si solutii

Idei de biblioteci moderne (2)Pe de alta parte cateva idei de biblioteci moderne in plus nu strica niciodata. Inainte de a alege ia in calcul spatiul pe care il ai la dispozitie si cat de mare trebuie sa fie biblioteca. De asemenea, trebuie sa tii cont si de stilul locuintei, astfel ca, biblioteca poate fi din lemn masiv, din PAL sau MDF cu linii cat mai drepte, in culori neutre sau viu colorata.

Idei de biblioteci moderne (5)Cand cauti idei de biblioteci moderne trebuie sa tii cont de culoarea mobilierului, dar si de posibilitatea de a le accesoriza cu tablouri, poze de familie, lampi.

Un amaunt: biblioteca trebuie sa se potriveasca cu nuanta parchetului.

Citeste si: Portocaliu si albastru, scheme de culori si idei

In lista cu idei de biblioteci moderne trebuie neaparat adaugate solutiile cat mai reduse, minimaliste. Avantajele sunt clare. Decorul general ramane aerisit, fulid, iar spatiu destinat depozitatii cartilor este generos si poate fi usor completat.

Citeste si: Organizarea bibliotecii si cateva trucuri

Iata si o solutie clara ca sa trecem din sfera generala a ideilor in cea concreta a exemplelor practice. Modulele care se pot combina, completa si asocia dupa necesitati par o idee excelenta. In cazul de fata acestea sunt realizate din materiale reciclabile si biodegradabile, dar un tamplar bun poate face acelasi lucru din lemn. Asftel de cuburi sunt practice in toata casa, se pot adapta oricarui loc si indeplinesc cu succes nevoie de depozitare din orice casa.

Citeste si: Un truc pentru biblioteca ta

Filmul vorbeste de la sine.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply