Biblioteca moderna. Cartile integrate in decorul camerei

0

 Biblioteca moderna nu este cu nimic mai prejos, chiar in era cartilor virtuale. Biblioteca moderna este o buna cale prin care cartile pot fi integrate in decorul camerei. O biblioteca intr-o camera este o bijuterie.

Biblioteca moderna da un aspect sobru unei camere, iar in cazul in care iti doresti ca livingul tau sa aiba un aspect masculin, trebuie sa folosesti foarte mult alb pentru zugraveala, iar pentru parchet si unele dintre obiectele decorative culori puternice, precum negrul.

Biblioteca moderna. Cartile integrate in decorul camerei

Nu evita sa refolosesti ceea ce ai prin casa. O biblioteca moderna poate fi realizata folosind rafturi vechi, pe care sa le rearanjezi dupa reconditionare.

Citeste si: Organizarea bibliotecii si cateva trucuri

Biblioteca moderna se preteaza perfect pentru a fi plasata modular. Ideea simetriei este deosebita si da un aspect clasic si ordonat.

O biblioteca nu inseamna doar carti. Poti combina cartile cu mici obiecte de decor si cu fotografii ale familiei. Alege sa organizezi rafturile egal. Simetria acestora compenseaza dezorfinea aparenta pe care o lasa caritie asezate pe rafturi si variatiile de dimensiune si culoare ale acestora.

Un truc excelent pentru a pune in valoare cartile este acela de a colora rafturile. Efectul este minunat. Poti sa folosesti vopsea sau bucati de tapet colorate, ori autocolante. Solutia adapteaza biblioteca fiecarei camere si integreaza perfect cartile in decor.

Biblioteca moderna. Cartile integrate in decorul camerei

Citeste si: Cum amenajezi coltul de lectura 

Daca spatiul iti permite poti sa faci rafturi zidite. Solutia este una ieftina, frumoasa si cu efect maximum si lasa impresia de spatiu. In plus este o solutie foarte buna pentru a amenaja camere mari care au multiple functionalitati. Poti specula orice nisa in care sa faci rafturi incorporate, din gips-carton, este folosita pe post de biblioteca.

Indiferent de solutia aleasa, biblioteca este un detaliu pretios in orice amenajare. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca toate cartile din biblioteca din casa sunt printre cele mai utile si mai bune investitii ale familiei.

Sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply