Spatii de depozitare. Idei si solutii inspirate

0

Avem nevoie de spatii de depozitare in toata casa, in fiecare camera. Avem si solutii. Iata cateva idei si solutii inspirate care te vor ajuta sa ai mai multe spatii de depozitare.

spatii de depozitareFiecare camera are locuri care pot fi valorificare si transformate in spatii de depozitare. Intr-o camera mica, in bucatarie, in baie, dar si in incaperile inalte solutiile pe verticale sunt in masura sa aduca spatii de depozitare suplimentare.

In bucatarie si baie foloseste diverse sisteme de prindere, pe baza de magneti, carlige, bare de metal care sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor marunte. Politele, coltarele si pervazele ferestelor trebuie si ele luate in calcul ca solutii de depozitare.

spatii de depozitareCiteste si: 3 bucatarii mici, frumoase si practice

In baie o scara de dimensiuni medii, vopsita intr-o culoare vesela, poate sa fie suportul ideal pentru prosoape. Ocupa putin spatiu si este generos cu spatiul util pe care il ofera. Poti adauga o polita care sa se sprijine pe una din treptele scarii. O nisa in perete este extrem de folositoare intr-o baie pentru a fi transformata in spatiu util de depozitare. Mascheaza zona cu o oglinda si astfel vei imbina utilul cu placutul.

49-Smart-Living-Room-Storage-Ideas-With-white-sofa-pink-pillow-wooden-table-hiddden-storage-flower-decor-carpet-hardwood-floor

Citeste si: Casa artistilor Andrei și Geta Medinski

Cosurile mari de rachita si nuiele, cutiile simple sau imbracate in panza, ori hartie colorata, ori vopsite sunt excelente spatii de depozitare. In plus sunt solutii estetice care se adapteaza in orice camera.

In camera de zi rafturile bibliotecilor, etajerele si o polita la masa de cafea pot genera spatii suplimentare de depozitare, care sunt in egala masura practice si estetice.

Pe hol, in locul unei bancute sau al unui scaun, alege tabureti cu spatiu intern de depozitare sau chiar cufere care au rol multiplu.

In dormitor, ai mai multe solutii pentru spatii de depozitare, incepand cu patul cu lada si cutiile decorative, pana la polite si coltare.

Citeste si: 8 solutii simple care maresc spatiul

Garajul, debaralele si camara trebuie perfect organizate pentru ca ofera multiple solutii de depozitare.

Sursa: bhg.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply