Cum sa-ti decorezi rapid casa pentru Paste

0

Dacă esti în criză de timp iată câteva idei simple care să te ajute să-ți decorezi rapid casa pentru Paște. Am câteva idei simple care vor aduce aer de sărbătoare în casă și vor însufleți decorul pentru Sărbătoarea Pascala.

decorezi rapid casa pentru Paște

Citeste si: Trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta

Dacă vrei să-ți decorezi rapid casa pentru Paște folosește ouă, flori, paie, coșuri de răchită, lumânări decorative, jucăriile copilului și decorațiunile de Crăciun. Câteva dintre cele mai simple și mai bune idei ți le dăm noi.

Citeste si: Impodobeste casa pentru Pastedecorezi rapid casa pentru Paște

decorezi rapid casa pentru PașteFlori și crenguțe înflorite. Pune flori naturale în vaze. Folosește vaze mici și pune florile combinat. Lalele, narcise albe și galbene, zambile. Farmecul acestor aranjamete florale vine din bogăția de culori, forme și arome. Nu uita funzele verzi care însuflețesc aranjamentele. Sunt binevenite și aranjamentele unde folosești un singur tip de floare, dar atunci trebuie să fie multe. Paștele nu are o floare a sa.

decorezi rapid casa pentru PașteCiteste si: Decoratiuni handmade pentru Paste

Anemonele sunt considerate floarea Paselui, dar din pacate se găsesc greu și rar. Floarea este foarte delicată și nu se poate păstra decât în ghiveci, florile tăiate având o viață foarte scurtă.

Chiar și așa ia în calcul si anemonele. Crengile de pom înflorit ramurile de salcie și ramurile cu frunze tinere și mici pot fi elementul de bază pentru aranjamente florale perfecte pentru Paște.

Citește și: Anemone – floarea Pastelui

Decorațiunile de Crăciun. Caută printre decorațiunile de Crăciun pe cele câteva care se potrivesc perfect și Paștelui. Îngerașii, iepurii, figurinele din paie, fundițele rosii, cele albastre, steluțele argintii, toate se potrivesc perfect în aranjamente și sunt soluții bune care te ajută să-ți decorezi rapid casa pentru Paște.

decorezi rapid casa pentru PașteCiteste si: Decoruri de sarbatoare potrivite casei tale

Amenajează un colț cu un coș cu ouă colorate, un ghiveci cu flori viu colorate, ramuri de pomi abia înmuguriți. Agață pe ramuri îngerași, figurine mici din ciocolată sau globuri cu iepuri.

decorezi rapid casa pentru PașteLasă ouăle în culoarea lor naturală. Eventual le poți doar lăcui sau unge cu ulei ca să strălucească. Leagă în jurul lor fundițele folosite la Crăciun. Nu uita jucăriile copiilor. Iepurașii din pluș te vor inspira. Pune-i să păzească un coș cu ouă vopsite sau unul cu ouă legate în fundițe.

Citeste si: Galben culoarea solara din casa.

Pune ouă într-un coș de răchită pe un strat de paie. Împodobește ouăle cu fundițe colorate și adaugă un snop de iarba verde, de trifoi sau orice alte frunze verzi găsești. Este foarte frumos și ai reușit să-ți decorezi rapid casa pentru Paște.

Citește și: Idei pentru decorul de Paste din casa

Ouă pictate. Nu se fac foarte repede, dar nici nu sunt o filozofie. Vopsește ouăle apoi traseaza cu o vopsea acrilică dungi, buline sau orice alte modele ești în stare. Folosește suporturile de ouă ca să pui ramuri înflorite, și vei putea să-ți decorezi rapid casa pentru Paște, fără investiții mari, doar simplu și frumos.

Sărbători tihnite și colorate să aveți!

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply