Idei pentru decorul de Paste din casa

0

De Căciun casa este mai împodobită ca niciodată, dar decorul de Paște din casă este deseori limitat la ouă colorate și flori. Se poate face mult mai mult pentru casă și pentru decorul de Paște din casă, fără prea mare efort. Tot ce îți trebuie este plăcerea de te preocupa de decorul de Paște din casă și imaginație. Ideile noastre îți vin în ajutor pentru decorul de Paște din casă.

decorul de Paște din casă

Lipește pene și mărgele pe ouăle colorate. Grupează-le și așează-le în coșuri făcute din nuiele. Este simplu si de maxim efect. Alege culori pastelate și tonuri inedite pentru a decora ouăle de Paște, iar acestea vor decora la rândul loc casa.

Încearcă să vopșești ouăle în roz. Lipește mărgele și fluturi de hârtie pe ouă. Nu omite penele și fluturi.

Pictează ouăle cu vopseluri acrilice. Încearcă modelele cu picățele sau linii. E mai simplu decât crezi și tot ceea ce ai nevoie este un pic de răbdare și dorința de a te implica în decorul de Paște din casă.  Etalează frumoasele ouă de Paște prin toate colțurile casei. Este perioada lor, deci nu ai de ce să le păstrezi pe toate în același coș!

Citeste si: Impodobeste casa pentru Paste

Crengile și ramurile înflorite sunt ideale pentru decorul de Paște din casă. Culege ramuri, leagă-le în ele fundițe colorate în roz, verde, albastru și așează-le în vaze.

Pentru detaliile care pot fi schimbate în casă – fețe de masă, fețe de pernă, perdele, alege varianta albă. Albul pur se combină perfect cu tonurile pastelete în care ai vopsit ouăle pentru Paște. Adaugă zambile și narcise și decorul de Paște din casă o să fie perfect!

Citeste si: Decoratiuni handmade pentru Paste

Florile sunt esențiale pentru decorul de Paște din casă, așa că poți face risipă de flori. Alege însă numai flori de primăvară și pune-le în buchete mari în vase largi. Nu uita să adaugi frunze verzi și ramuri cu muguri.  Paștele înseamnă revenire la viață!

Dacă vrei extravagantă adaugă pene! Sunt în mare vogă anul acesta și au un aer de sărbătoare.

Citeste si: Trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta

Dă importantă detaliilor și organizează casa și decorul de Paște din casă cu accent mai ales pe aspectele de finețe ale decorului. Culorile, curățenia, aromele din casă și lumina sunt extrem de importante și întregesc ambianța Sărbătorilor Pascale din casă.

Citeste si: Decoreaza cu flori de primavara si motive florale

Nu-ți fie teamă să inventezi, să bricolezi, să faci lucruri simple cu mâinile tale. Este extrem de plăcut să aduci aer de sărbătoare casei prin obiecte simple făcute de tine!

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply