Impodobeste casa pentru Paste

0

Impodobeste casa pentru Paste (5)Impodobeste casa pentru Paste cu decoratiuni facute de tine. E mai simplu decat pare si este extrem de placut. In ceea ce priveste ideile, poti conta pe noi.

In preajma marilor sarbatori si casa trebuie sa fie parte din bucuria generala, asa ca trebuie sa impodobesti casa pentru Paste.

Sarbatoare a primaverii, a renasterii, a sperantei si a increderii in viitor, Pastele este mai sobru decat veselul Craciun, dar compenseaza cu bucuria florilor, a culorilor vesele si cu primavara care a explodat afara.

Citeste si: Decoratiuni handmade pentru Paste

Impodobeste casa pentru Paste cu multe flori

Impodobeste casa pentru Paste (2)

Secretul florilor de primavara este sa le asezi in vase transparente, cat mai multe la un loc.

Narcisele, freziile, lalelele si  zambilele sunt perfecte. Alege flori galbene si aseaza-le cat mai multe la un loc. Combina narcise, cu frezii si lalele toate de aceeasi culoare si adauga funze si ramuri verzi. Galbenul este una din culorile Pastelui. Este luminos, este viu si vesel.

Impodobeste casa pentru Paste cu oua colorate

Ouale sunt principalul element de decor pentru Paste, iar felul in care le expui si modul in care le colorezi este esential. O buna idee este sa colorezi ouale de Pasti altfel decat in mod traditional. Poti incepe de acum sa faci asta.

Impodobeste casa pentru Paste (3)Fierbe ouale cu multa atentie pentru ca sa nu se crape, iar coaja sa ramana perfect intreaga. Vor sta multa vreme la temperatura camerei, si doar cele care au coaja intacta pot fi folosite ca sa nu imprastie miros neplacut in casa.

Citeste si: Magnolia, frumoasa si nepretentioasa

Foloseste vopseluri acrilice, cu nuante intense si vii, special pentru a-ti decora casa. Evident aceste oua nu mai sunt recomandate pentru consum, dar sunt extrem de decorative. Impodobeste casa de Paste dupa bunul tau plac, este tot ceea ce mai trebuie sa faci.

Impodobeste casa pentru PasteFoloseste oua de diferite dimensiuni, nu uita nici de cele de lemn care sunt perfecte pentru astfel de aranjamente.

Citeste si: Decoreaza cu flori de primavara si motive florale

Tot ce mai trebuie sa faci este gasesti niste ramuri, sa legi ouale (in cazul celor din lemn este mult mai usor) si sa le agati. Cateva oua colorate, cateva fundite, cateva ramuri, flori si vase pentru flori sunt tot ceea ce iti trebuie.

Impodobeste casa pentru Paste! E simplu, placut, iar efectul este deplin.

Sursa foto: ©fischer-cg.de/Fotolia /©ElenaSchweitzer/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply