Decoratiuni handmade pentru Paste

0

Vrem sa te ajutam sa-ti faci decoratiuni handmade pentru Paste astfel incat sarbatoarea sa fie o bucurie si pentru ochi, nu doar pentru suflet. Avem cateva idei si detaliile pe care trebuie sa le stii pentru a face aceste decoratiuni handmade pentru Paste. Bunica spunea asa: Pastele e falos, Craciunul, copilaros. Decoratiuni handmade pentru Paste intoc vorbele si fac si din Paste o sarbatoare vesela si colorata, nu doar una sobra.

Decoratiuni handmade pentru Paste

Citeste si: Plante cu flori de toate culorile

Decoratiuni handmade pentru Paste se pot face din mai multe materiale, dar unul din cele mai folosite sunt ouale si gaoacele de oua. Nu vorbim despre oua vopsite (nu inca!), dar te sfatuim sa colectionezi gaoacele oualor pe care le folosesti in aceasta perioada. Sunt bine venite si gaoacele de la ouale fierte, dar si cele crude. Pe ultimele trebuie sa le speli bine, si cu multa atentie ca sa nu faramitezi coaja.

Decoratiuni handmade pentru PasteIn seria de decoratiuni handmade pentru Paste micile gradini facute in coaja de oua, sustinute in cofraje de oua (intregi sau taiate) sau in pahare de oua sunt printre cele mai iubite, dar si printre cele mai usor de facut. Poti sa folosesti orice fel de oua. Merg foarte bine si cele de prepelita, si cele de gaina, dar si cele de rata.

Foloseste seminte de flori, seminte de iarba dar si boabe de grau. Amesteca semintele cu un pamant de flori, fertilizat. Uda amestecul si cu o lingurita pune “preparatul” in gaoacele de oua. Este suficient daca faci aceste pregatiri cu doua saptamani inainte de Paste, astfel incat plantutele sa fie in forma maxima exact in zilele de Sarbatoare.

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun (ideile sunt bune si pentru Paste!)

Poti sa folosesti si flori taiate pe care sa le montezi in aranjamente. Din pacate acestea nu dureaza foarte mult dar sunt atat de frumoase incat merita din plin efortul de a le realiza. Coloreaza oul in ton cu mica gradina din ou, dar foloseste nuante pastelate. Poti lasa oul si asa cum este si sa-l impodobesti cu fundite.

Cofrajul pentru oua este una din cele mai bune idei de suport. Daca nu-ti place aerul lui natural si vrei sa-l folosesti ca decoratiuni handmade pentru Paste tot ce ai de facut este sa-l vopsesti sau sa-l imbraci in hartie colorata.

Citeste si: Felinare de gradina. Idei si putin spirit practic

Tot in seria de decoratiuni handmade pentru Paste se numara si ideea de a face lumanari in gaoacea de oua. Este simplu, topesti ceara si o torni in ouale golite de continut. Foloseste un fitil si aseaza ouale intr-un vas cu apa cand le umpli cu ceara ca sa nu se crape.

Citeste si: Sfaturi utile pentru mici schimbari in living

Mai departe, cum folosesti aceste decoratiuni handmade pentru Paste depinde doar de imaginatia si de placerea ta.

Sursa foto: ©ElenaSchweitzer/Fotolia /FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply