Felinare de gradina. Idei si putin spirit practic

0

Lumina artificiala este esentiala nu doar in casa ci si in gradina, iar una din cele mai bune solutii o reprezinta diferitele tipuri de felinare de gradina. Iata cateva idei si cateva solutii pentru felinare de gradina, utile si iarna, si vara pe care le poti pune in aplicare in gradina, indiferent cat de mica sau de mare este aceasta.

 felinare de gradina (6)

Citeste si: Lumanari decorative pentru casa si gradina

felinare de gradina (2)Oricare din felinarele de gradina sunt solutii pentru a da viata si culoare gradinii si spatiului verde din jurul casei. Pentru ca lumina este importanta atat in ceea ce priveste aspectul cat si siguranta gradinii din jurul casei. Noaptea, lumina si iluminarea cu felinare de gradina pune in valoare gradina si te ajuta sa poti folosi spatiul exterior casei, dar este in masura sa evidentieze anumite trasaturi ale gradinii si sa armonizeze spatiul exterior cu arhitectura casei.

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casafelinare de gradina (1)

Iluminarea curtilor si a gradinilor se poate realiza in foarte multe moduri, in conditiile in care cea mai comuna si simpla metoda ramane solutia cu felinare de gradina. Acestia pot avea diferite forme, de la cele moderne si futuriste pana la cele clasice. Evident este esential ca tipul de felinar ales sa fie in acord cu restul detaliilor de arhitectura ale casei si gradinii.

felinare de gradina (5)Toate aceste felinare de gradina au marele avantaj de a fi accesibile ca pret, eficiente si usor de montat. In plus poti alege felinare care sa functioneze cu gaz sau curent electric (acesta fiind cea mai complicata solutie pentru ca implica realizarea unei isntalatii care trebuie bine asigurata impotriva apei si umiditatii, iar cel mai des se merge pe varianta unei instalatii electrive ingropate ceea ce implica o manopera complicata), dar si pe “baza” de energie solara, care in ultimul timp sunt din ce in ce mai populare.

Citeste si: Un sfat pe zi: Candele in pahare

Aceste din urma felinare de gradina, care functioneaza pe baza energiei solara acumulate in cursul zilei si eliberate sub forma de lumina noaptea, sunt foarte economice si foarte fiabile. Nu uita sa iei in calcul atunci cand te gandesti la felinare de gradina si felinarele facute in borcane sau cutii de conserve vechi pe baza de lumanari. Le poti aseza in orice loc vrei, le poti agata, sunt foarte decorative si foarte prietenoase in ceea ce priveste atat aspectul cat si eficienta. In plus ai marea ocazie de a-ti incerca indemanarea, abilitatile si inspiratia si le poti face singur.

Sursa: notonthehighstreet.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply