Trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta

0

simplu si ieftin in casa ta (1)Am cateva trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta. Sau, altfel spus, idei si solutii simple care fac casa ta sa arate cel putin la fel de frumos ca in reviste, daca nu chiar mai mult. Nu ne intindem la vorba si trecem direct in subiect.

Citeste si: Cele mai frumoase ghivece de flori

Trei este numarul magic. Cand vine vorba despre trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta, trei este un numar magic. Un triptic are darul de a face orice decor exceptional. Aceast stil este in mare voga si asa o sa ramana mult timp de acum incolo. Foloseste desene care se potrivesc, rame simple si in contrast cu peretele. Cel mai bun loc este un perete cu o suprafata libera mare.

Citeste si: Amenajari cu bani putini pentru living

simplu si ieftin in casa ta (4)Iluzii si arta de a le crea. Iluziile sunt unul din acele trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta.

Un covor mare face camera mare, oglinzile din spatele unei canapele dubleaza spatiul. Foloseste iluzii care inalta spatiul cu dungi verticale la draperii sau alegand un tapet in dungi. Mai multe covoare mici vor mari spatiul, daca acestea sunt perfect aliniate.

Nu folosi carpete mici pe langa un covor mare pentru ca dau impresia de inghestuit si sufocat. Nu aseza cartile in mod compact pe rafturile bibliotecilor. Alterneaza elemente de decor orizontale cu cele verticale sau mergi pe solutia gruparii lor.

simplu si ieftin in casa ta (2)Putina drama. Alege in locurile care se preteaza sa vopsesti peretii in culori inchise. Nu fugi de negru.

Este unul din acele trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta. Pune tablouri colorate si mobila deschisa la culoare, in dreptul acestor pereti dramatici, si accente tari de culoare.

Un perete negu in spatele patului din dormitor este o buna solutie ca sa ai un ansamblu spectaculos. Refacerea doar a unui singur perete este convenabila pentru buget dar are efecte decorative spectaculoase.

Citeste si: Culoarea anului 2014, albastru pastelat

Camera cu vedere. Daca ai norocul de a avea o perspectiva frumoasa pe fereastra atunci ai indeplinit unul din aceste trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta. Lasa ferestrele libere, sau foloseste perdele fine si transparente care sa lase tabloul natural sa intre in casa si sa iti decoreze camera.

Sursa: goodhousekeeping.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply