Covoare pufoase în camera copilului

0

Covoare pufoase în camera copilului – Vrei un suport protector, pe care cei mici să zburde în camera lor fără să se lovească atunci când cad? Ți-am pregătit câteva modele de covoare pufoase sau măcar mai groase decât cele obișnuite, cu fire lungi, mătăsoase și plăcute la atingere. Joaca este astfel mai antrenantă, iar grijile mai restrânse! Foarte multe modele de covoare pufoase au desene vesele, reproduc spații de joacă (șotron, puzzle) sau pot fi cu imagini educative (hărți, trasee de excursii etc.).

Citește și Greseli cand alegi un covor. Cateva sfaturi utile

covoare pufoase
Covor Puzzle. Foto: Kare

1.Pe lîngă aspectul pufos și moale, un desen vesel și animat este binevenit. Alege covorul Puzzle, realizat din lână, disponibil prin magazinul Kare. L 240 x l 170 cm.

covoare pufoase
Model din operate brandului Tom Tailor. Foto: Vilaro

2.Realizat din fire sintetice mătăsoase, covorul de la Tom Tailor are un format decupat nostim, ce poate deveni un simpatic prieten de joacă. Disponibil prin Vilaro. L 120 x l 100 cm.

Citește și Covorasele, un beneficiu pentru confort si amenajare

covoare pufoase
Covor Abacus, din lână tibetană moale. Foto: Inside Home

3.Hărți, trasee auto, careuri de șotron sunt desene frecvente ce apar pe covoarele din camera copilului. La fel este și covorul Abacus, realizat din lână tibetană moale (design Fiona Curran). Poate fi găsit în magazinul Inside Home. Dimensiuni variate.

Citește și Ghidul esential pentru podele perfecte in fiecare camera

Alege covoare pufoase, moi și catifelate, bune de așezat la picioarele copiilor!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply