Covorasele, un beneficiu pentru confort si amenajare

0

covorașele (3)Covorașele sunt covoarele mici, pe care le poți pune oriunde în casa ta. Covorașele sunt un fel de jucării cu beneficii majore pentru confortul general al casei și pentru detaliile de amenajare interioară. Covorașele, după cum le spune și numele sunt covoarele gen carpetă, mici, de regulă nu au o suprafață mai mare de un metru pătrat, și sunt realizate din materiale foarte diverse, mult mai variate decât suratele lor mai mari, covoarele.

Vorbim despre avantajele pe care le aduc covorașele și îți dăm câteva idei.

Covorașele sunt o soluție excelentă pentru toate camerele, inclusiv pentru baie, bucătărie, și sunt una din cele mai practice alegeri pentru hol. Se poate spune că soluția practică oferită de covorașe le face ideale pentru dormitor, mai ales în cazul celor de la bloc, mici, unde un covor clasic nu are loc și nici rost, dar câștigă teren și în camerele de zi, mai ales dacă ai norocul de a avea podele frumoase pe care merită să le lași expuse, dar pe care, în zonele de trafic intens, vrei să le protejezi.

Citeste si: Strictul necesar si doua camere de vis

covorașele (1)Covorașele au avantajul vizual de a lărgi spațiul, de a lăsa podelele la vedere, și de a permite combinații și asocieri pe care un covor mare nu le poate face.

Evident în toate aceste cazuri covorașele vor fi iubite și pentru că se întrețin ușor, se curăță și se pot spăla infinit mai ușor decât o poati face în cazul unui covor mare.

Citeste si: 4 idei simple pentru casa

Covorașele sunt o alegere aproape obligatorie pentru zonele pavate cu gresie de interior pentru că au darul de a rupe monotonia rece pe care o are gresia, de a încălzi și colora spațiul. În plus dau personalitate unui spațiu neutru așa cum sunt cele în care se foloșește gresie.

covorașele (2)Materialele din care sunt făcute covorașele sunt o altă provocare și un alt avantaj al acestora.

Poți avea covorașe din blană, din materiale sintetice pufoase, mițoase sau din materiale prețioase – lână, mătase, pentru că dimeniunea acestora le protejează și face întreținerea ușoară și eficientă.

Citeste si: Echilibrul formelor pentru decoratiunile interioare

Covorașele au darul de a se putea combina după imaginația fiecăruia și sunt elementul care poate înnoi și schimba rapid și accesibil decorul dintr-o încăpere. Aceasta le face potrivite pentru locurile sociale din casă, unde un covor mare ar sufoca spațiul, le face cea mai bună alegere pentru holuri, spațiu intens traficat și cu risc de murdărire ridicat și sunt perfecte pentru zonele pe care le vrei calde și prietenoase din bucăterie și baie.

Una peste alta covorașele sunt o adevărată binefacere în casă, indiferent unde s-ar afla ele! Mă contrazice cineva?

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply