4 idei simple pentru casa

0

idei simple pentru casa (3)Chiar daca am mai spus, ma repet: o idee buna este aur curat. Avem 4 idei simple pentru casa, care pot infrumuseta, schimba si pune in valoare fiecare camera in parte.

Prima din seria celor 4 idei simple pentru casa este aparent o combinatie de stiluri. Este foarte practica, este simplu de realizat daca gasesti piese de mobilier care sa aiba un element comun.

In cazul de fata acestea sunt in aceeasi nota de culoare. Combinatia, care aparent pare un talmes-balmes, este extrem de rafinata, comoda si placuta ochiului. Se preteaza pentru o camera mare, luminoasa, fara prea multe alte elemente de decor.

Poti sa reduci sau sa extinzi combinatia si asocierea de scaune si fotolii dupa nevoi si, evident, dupa posibilitati.

Pentru efect maxim alege scaune, canapele si fotolii cat mai neutre in ceea ce priveste modelul si stilul.

Citeste si: Griul este noul alb

idei simple pentru casa (1)

A doua propunere din lista cu idei simple pentru casa este o biblioteca simetrica. O poti realiza din ladite de lemn, prelucrate putin, sau din piese separate asezate unele langa altele. Monotonia induce o senzatie de organizare placuta, iar dezordinea din biblioteca devine un detaliu care da farmec intregului ansamblu.

Si aceasta solutie este potrivita pentru camere mari si luminoase, dar pentru ca este o solutie modulara o poti modifica pe dimeniunea oricerui perete.

Secretul este ca acest gen de biblioteca sa acopere complet un perete, indiferent cat este de mare sau de mic, pentru ca efectul sa fie deplin.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confortidei simple pentru casa (1)

Combinatiile sunt mereu o solutie cand vine vorba despre decoratiuni interioare, iar combinatia de covoare cu desene, stiluri diferite, dar – foarte important – din acelasi material, este una din cele 4 idei simple pentru casa.

idei simple pentru casa (2)Solutia este pretabila intr-o camera mare, intr-un decor atipic, eventual vintage. Este o idee care merge perfect in casa de vacanta, dar care se potriveste bine si pentru camera de zi.

Este mai greu de integrat in intreg decorul unei case, dar daca toata casa este una “umana” si reala, nu sofisticata si fara pretentii moderne efectul este senzational.

Concret in acest caz s-au folosit covoare de lana, tesute cu modele geometrice.

Citeste si: Imprimeuri florale. Cum le folosesti

Ultima propunere din lista cu cele 4 idei simple pentru casa este potrivita pentru dormitor si este ideala pentru camerele mici. Este ceva mai complicat de realizat pentru ca trebuie sa gasesti de la bun inceput o tesatura si un tapet cu acelasi imprimeu. Combinata da amplitudine spatiului.

Sursa foto: glitterinc.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply