Imprimeuri florale. Cum le folosesti

0

Modele florale in decoratiuni (4)Desi sunt extrem de decorative folosim rar imprimeuri florale in casa. Cu toate acestea sunt pe val si vor ramane pe val si anul viitor, in 2014. Un motiv in plus sa iei in calcul decoratiuni interioare cu imprimeuri florale. Poti sa folosesti imprimeuri florale de la solutii simple (pernele decorative), pana la cele mai ample si complicate (tapet cu imprimeuri florale, perdele si huse de canapea). Modele florale in decoratiuni (3)

Citeste si: Stilul frantuzesc. Eleganta si romantism

In materie de design interior, toate variantele de imprimeuri florale sunt foarte romantice si foarte decorative, dar trebuie luat in calcul modul in care acestea sunt folosite si puse in valoare.

In mod clar cand este vorba despre imprimeuri florale acestea duc cu gandul la primavara, la prospetime si frumusete. Asa ca aceste imprimeuri pot transforma o camera, pot da culoare si dinamism si pot incalzii spatiul de locuit. In plus modelele cu imprimeuri florale se potrivesc bine in orice incapere, atat in camera de zi cat si in bucatarie si dormitor (mai ales) si pot transforma chiar si cea mai anosta incapere intr-un spatiu placut.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

Tapetul este metoda cea mai simpla prin care poti aduce flori in casa, cu imprimeuri florale. Este recomandat sa folosesti imprimeuri in doua culori sau pentru cele policrome, tapetarea unui singur perete pentru oferi adancime si un aer boem, fara a incarca excesiv spatiul.

Modele florale in decoratiuni (1)Modele florale in decoratiuni (2)Mobilier tapisat cu imprimeuri florale se potrivesc unui design chic, boem sau romantic. Daca te-ai plictisit de tapiseria vechilor obiecte de mobilier le poti transforma in piese noi cu huse. Tapiteria cu imprimeuri florale poate fi o alegere deosebita fie ca este vorba de canapea, fotolii sau scaune.

Perdelele cu imprimeuri florale sunt mereu o alegere inspirata. Pentru a schimba aspectul locuintei intr-un mod de-a dreptul fascinant, poti opta pentru draperii si pernute decorative inflorate. Nu uita covoarele inflorate. Acestea din urma pot fi combinate cu draperii asemanatoare sau perdele.

Citeste si: Sfaturile designerilor pentru casa ta

Si obiectele decorative mici pot beneficia de prospetimea imprimeurilor florale. Imbraca cutiile de depozitare, abajurul veiozelor si aseza fete de masa cu imprimeuri florale. Efectul este garantat.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply