Griul este noul alb

0

griul este noul albTendintele in amenajari interioare arata un interes din ce in ce mai mare pentru toate nuantele de gri. Se poate spune ca griul este noul alb in materie de decoratiuni si culori pentru pereti, covoare si perdele.

Daca albul este o culoare standard, griurile au peste 50 de nuante “oficiale” la care se adauga si frumoasele griuri colorate – combinatii indirecte intre gri si alte culori.

Posibilitatiele cromatice pe care le ofera griul sunt infinit mai numeroase decat cele posibile cu alb, asa ca este pe deplin justificata tendinta.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Griul este noul alb in mod deplin justificat

griul este noul alb

Daca te intereseaza aceasta nou provocare cromatica afla ca este mult mai usor sa lucrezi si sa combini tonuri de gri pastelate si deschise, in timp ce tonurile intunecate sunt mai greu de adaptat cromatic si mult mai dificile, fiind putin prea mohorate pentru un decor domestic. Griul este perfect pentru pereti, pentru tavane si pentru podele.

Este adaptabil si recomandat pentru tesaturile tapiseriilor, fiind usor de combinat practic cu orice alta culoare, inclusiv alb si negru.

Ca griul este noul alb o dovedesc si tendintele in decoratiuni ale acestei toamne si perspectivele pentru anul viitor, care includ griul in top 10 culori ale sezonului.

griul este noul alb

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

Daca mergi pe solutia gri, ca inlocuitor pentru alb, pentru ca griul este noul alb, atunci trebuie sa tii cont de faptul ca iluminatul unei camere in care griul predomina este esentiala si trebuie facuta cu multa atentie pentru a pune in valoare griul si a face din interior unul placut, elegant si estetic. Combina o serie de lampadare, lumini de masa si corpuri de iluminat incastrate pentru a crea un aspect vibrant intr-un decor gri.

Citeste si: Verde, culoare de interior

In ceea ce priveste cele mai bune combinatii care merg alaturi de gri, cap de lista este albastrul, maro si alb. Alaturi de gri merge foarte bine mov si lila si intotdeauna rosul, galbenul si negrul.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply