Camera copilului în culori de vară

0

Decorează camera copilului în culori de vară. Asta înseamnă să foloseşti culori reci, pentr că acestea creează o atmosferă aparte.

2

Mizează pe albastru ceruleum drept culoare de bază a noilor trenduri de vară. Vei obţine astfel un plus de luminozitate. Dacă nu eşti împăcat cu ideea de albastru, verdele lime ar merge foarte bine în completare. În acest fel camera copilului capătă şi mai multă energie.

Citeste si: Camera pentru adolescenti. Cum alegi mobila si culorile

Poţi domoli puţin ambientul cu verde închis, iar dacă mai simţi nevoia să intervii la nivelul mobilierului, poţi să recurgi liniştit la tonuri natural sau chiar la alb. Bineînţeles că un spaţiu colorat atât de puternic, chiar dacă este camera copilului, trebuie completat cu linii simple de mobilier.

Citeste si: Camera copilului – culori la modă

Poţi îndrăzni să apelezi la nişte pufi albi sau coloraţi întruna dintre nuanţele amintite anterior pentru un plus de dinamism. Dacă toţi copiii sunt înnebuniţi după ei, noi de ce nu am fi.

Citeste si: Camera copilului, adaptarea mobilelor vechi

Ţesăturile transparente cu desene viu colorate te pot ajuta să separi anumite zone ale unei încăperi. Poţi să creezi paravane şi să delimitezi zona destinată studiului de restul camerei.

Productie: Mihaela Radu

foto: www.roche-bobois.com/ www.sangiorgiomobili.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply