Upgrade pentru camera de zi

0

Camera de zi este, după bucătărie care merita numele de sufletul casei, cea mai importantă cameră din casă. Camera de zi este locul social, locul familiei, locul comunicarii, în care cei din casă îşi petrec timpul împreuna, aşa ca un upgrade pentru camera de zi este mereu necesar, pentru că aduce un plus de confort pentru toţi cei din casă.

Upgrade pentru camera de zi

O canapea de calitate. Un upgrade pentru camera de zi înseamnă o oarecare investiţie, iar o canapea de calitate este o investiţie profitabilă, necesară şi binevenită. Nu face economii când cumeri o canapea pentru că diferenţa de preţ se regăseşte în calitate, iar cele ieftine se degradeaza foarte repede, indiferent cât sunt de frumoase. Cumpară, dacă vrei un real upgrade pentru camera de zi o canapea confortabila, de foarte bună calitate, eventual extensibilă. Cele mai bune şi mai practice sunt cele care vin însoţite de husă detaşabilă.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Un truc: după modelul husei, care este aproape obligatorie fă, la o croitoreasă bună, încă o husă. Folosesţe un material solid, rezistent, care să nu intre la apă. Cel mai bine alege un material într-o singura culoare şi fă şi feţe noi de pernă pentru pernele de decor. O să ai în fiecare sezon o canapea nouă.

Citeste si: Fereastra cu flori. Cateva sfaturi pentru jardiniere

Investeşte în becuri de calitate şi schimbă corpul de iluminat central. Indrazneşte şi cumpără un candelabru, fie în varianta clasică, pentru o cameră de zi clasică, fie unul modern dacă decorul este unul modern. Un candelabru o să schimbe complet aerul din sufragerie şi o să fie un adevărat upgrade pentru camera de zi. Cumpără becuri care consumă puţin şi inundă în lumină camera de zi. Este esenţal ca acest loc al familiei să fie mereu foarte bine luminat.

Upgrade pentru camera de ziDecoraţiunile pentru pereţi. Poate că nu-ţi dai seama, dar dacă pereţii din camera de zi nu sunt decoraţi cu piese de calitate, toată camera pierde foarte mult din aspectul său şi, implicit, din confort. Alege piese de calitate, ai grijă la rama pe care o foloseşti şi îmbracă pereţii. Este o foarte bună cale pentru a face un upgrade pentru camera de zi.

Cumpără plante. Upgrade pentru camera de zi înseamnă inclusiv plante noi, sănătoase şi frumoase. Nu te mai chinui cu plantele tale, ci schimbă-le cu alte plante crescute frumos şi bogate. Plantele dau un aer opulent oricărei încăperi, dar numai dacă sunt frumoase şi foarte sănătoase. Alege plante viguroase, cu frunze mari, dar care să rezite la condiţiile din camera ta de zi. Există plante care se simt bine chiar şi la umbră.

Citeste si: Masuta de cafea, centrul camerei de zi

Flori proaspete. Un aranjament floral face minuni în camera de zi şi este una din cele mai bune modalităţi pentru a face un upgrade pentru camera de zi. Poţi să faci decoraţiuni cu flori, inclusiv cu cele din grădina ta, şi nu uita florile de toamnă, foarte rezistente. Toamna este păcat să nu ai flori proaspete în casă!

Covor nou. Investeşte într-un covor nou. Face minuni în camera de zi şi este un excelent mod de face un upgrade pentru camera de zi. Nu ocoli variante de covoare ieftine, cele de iută sau pe cele clasice pentru că sunt foarte frumoase şi extrem de decorative. Chiar te sfătuiesc să renunţi la covoarele persane sau imitaţii şi să alegi alte soluţii pentru un upgrade pentru camera de zi.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

O nouă piesă de mobilier. Înlocuieşte măsa veche din sufragerie cu un otoman. Alege varainta paralelipipedică care este extrem de decorativă. În plus, la nevoie ai un loc în plus pe care prietenii sau musafirii pot sta la taclale cu tine într-o cameră nouă. Un otoman merge perfect împreuna cu o tavă mare cu margine înaltă, care este practică şi estetică.

Nu în ultimul rând aceste piese de mobilier sunt din categora foarte practică a celor multifuncţionale, aşa ca trebuie luate în calcul dacă vrei să faci un upgrade pentru camera de zi.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply