Secrete pentru o sufragerie ordonata

0


Este locul în care îţi petreci cel mai mult timp, locul unde leneveşti şi în care te relaxezi. Este probabil locul în care citeşti, te joci, uneori lucrezi, te uiţi la filme sau te distrezi. Nu-i de mirare, cu atâtea activităţi, că este atât de greu să-ţi păstrezi sufrageria ordonată.

sufragerie ordonata

 De aceea, iată câteva sfaturi pentru a avea o sufragerie ordonată fără prea mult efort

1. Amenajează-ţi holul de la intrare. Dacă nu ai încă holul amenajat, atunci este foarte uşor, când intri în casă, să te arunci direct pe canapea, lăsând în urmă sacoşe, încălţăminte şi corespondenţă pe parcursul drumului către aceasta. Montează o bancă , un pantofar, cuiere şi etajere pe pereţi şi o tavă pentru corespondenţă primită. Astfel nu vei mai duce cu tine în sufragerie cheile sau scrisorile abia sosite.

2. Foloseşte mobilă cu spaţiu de depozitare ascuns. O altă opţiune ar fi să foloseşti un otoman pe post de masă de cafea sau scaun în plus. Poţi depozita produse media, jocuri video, reviste sau chiar încălţăminte înăuntru. Cheia este folosirea lui pentru a ascunde lucrurile care dau un aspect dezordonat când sunt împrăştiate în toată sufrageria.

Şi desigur, pentru cei cu copii, otomanul este o cutie pentru jucării ideală. Şi dacă, în mod inevitabil, cel mic va aduce mai multe jucării în sufragerie? Următoarea strategiete va ajuta şi în privinţa asta.

3. Foloseşte mobilier de depozitare pe roţi pentru jucăriile copilului. Păstrează jucăriile preferate ale copilului tău într-un coş cu roţi. Datorită roţilor, coşurile pot fi împinse dintr-o camera în alta, astfel putând să faci curăţenie sau să aranjezi lucrurile mult mai rapid când ai nevoie de spaţiu.

4. Găseşte un loc produselor media şi revistelor. Un coş frumos cu reviste şi produse media arată bine – o masă pe care sunt toate împrăştiate, nu. Foloseşte un coş pentru publicaţiile periodice, şi aruncă vechile numere când nu mai încap în coş.

5. Fii sincer în privinţa lucrurilor folosite constant în această cameră şi fă loc pentru ele. Dacă trebuie să faci loc, scapă, în primă faza, de lucrurile care nu sunt folosite în mod regulat în sufragerie. Cărţile pe care vrei să le păstrezi, dar pe care nimeni altcineva nu vrea să le citească, pot fi puse pe raftul din dormitor, de exemplu.

6. Foloseşte un sertar pentru obiectele mici. Toate camerele au lucruri mici care au nevoie de o casă, iar un sertar bine organizat este un loc potrivit pentru acestea.
Dacă nu foloseşti deja un otoman ca spaţiu de depozitare, găseşte un sertar într-o masă sau o lada pentru păstrarea micilor obiecte precum stilouri, ştampile şi foarfece.

Problemele ies la suprafaţă în momentul în care sertarul cu lucruri mici se umple- poţi evita problema prin crearea mai multor sertare pentru lucruri mici, pentru a nu suprasolicita vreun sertar, sau le poţi muta într-un dulap sau într-o cutie pentru scule.

7. Produse media. Cât de actuală este colecţia ta de produse media? Dacă ai un dulap plin cu casete VHS sau sute de carcase ale CD-urilor ale căror conţinuturi sunt deja în calculator sau în alte aparate, este momentul să renunţi la vechituri. Dacă vrei să păstrezi nişte CD-uri, scoate-le din carcasă şi pune-le într-un suport special.

8. Păstrează o colecţie de cărţi bine aranjată. Cărţile pot fi cele mai mari plăceri ale vieţii, dar să vezi o biblioteca suprasolicitată cu volume întregi ce cad pe jos, nu. Încearcă să păstrezi doar cărţile pe care le iubeşti, pe care le vei reciti. Scapă de restul.

Dacă vei urma sfaturile de mai sus te vei simţi mult mai confortabil într-o sufragerie ordonată.

 

Sursa: houzz.com

Sursa foto: ostap25 – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply