Piatra naturala in interior

0

Piatra naturala este o solutie de top pentru amenajariile interioare. Mult mai scumpa decat placile clasice de gresie si decat parchetul, piatra naturala in interior ofera stil si clasa.

piatra naturala in interior

Piatra clasica in interior poate fi combinata cu alte materiale sau poate fi folosita singura atat pentru podele cat si pentru decorarea peretilor. Marea calitate pe care o are piatra naturala este rezistenta si durabilitate. Ceea ce este cu adevarat remarcabil este ca odata cu trecerea timpului aceasta devine din ce in ce mai frumoasa. Piatra naturala nu necesita nici un fel de intretinere, alta decat curatarea normala, daca este folosita ca pavaj, pentru podea sau stergerea de praf, daca este fixata pe pereti, iar rezistenta la inghet-dezghet-umezeala- socuri este totala.

Citeste si: Garduri ieftine si bune. 5 idei

O alta calitate pe care o are piatra naturala in interior este aceea de foarte bun izolator termic si fonic. Cu alte cuvinte tine cald iarna si racoare vara avand o inertie termica de lunga durata.

granitPiatra naturala in interior este taiata in placi cu diferite dimensiuni si forme. Sunt zeci de nuante si tipuri de piatra naturala. Preturile variaza in functie de aceste criterii si poat pleca de la 150 lei mp pana la 500 de lei mp. Oricum a decora cu piatra naturala in interior este o investitie pe care merita sa o faci pentru ca o sa innobileze casa si ii va creste substantial valoarea.

Citeste si: Gard din piatra de rau. Modele si idei

Se pot folosi mai multe tipuri de piatra naturala in interior. Granitul este cel mai folosit pentru ca permite o lustruire exceptionala, iar culoarea si modelul acestuia poate varia. Este minunat pentru blaturi de bucatarie, podele in baie sau holuri. Granitul este rezistent la zgarieturi, trafic intens si la mari diferente de temperatura.

Marmura este calcarul recristalizat natural si permite un grad inalt de lustruire. Este exceptionala prin variatiile de culoare. Este ideala pentru blaturi de bucatarie, dar pentru ca este ceva mai moale nu este recomandata pentru podele.

Citeste si: Optiuni pentru finisaje din piatra in baie

Calcarul este roca bruta necristalizata care nu poate fi slefuita are o structura uniforma ideala pentru interior.

Sursa: choices

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply